Site Yönetiminin Dikkatine : DİLEK ÖNERİ ŞİKAYET - Page 46

Zaman: 23 Åžub 2012 01:49

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Site Yönetiminin Dikkatine
MesajGönderilme zamanı: 20 Oca 2012 23:29 
Kullanıcı avatarı

zahit yazdı:
focus_ank yazdı:
zahit yazdı:
sn. moderatör, kurt kapanı adlı sayfamın kapatılıp,silinmesini istiyorum..

Kurt kapanı başlığı kilitli tutuluyor, dilersenız açabılırım yok sil derseniz geregını yapayım ?

SN. FOCUS , teşekkür ederim..aslında yeteri zamanım yok.Bunuda arkadaşların ısrarıyla açtım..fakat gereksiz polemik ve art niyetlilerin sataşmalarından rahatsız oldum..Bu nedenle silmenizi istiyorum..yazılarımı yine seyyar yazacağım..saygılar..

vazgeçme zahit bu kadar çabuk pes edilmez..

MesajGönderilme zamanı: 20 Oca 2012 23:31 
Kullanıcı avatarı

+

MesajGönderilme zamanı: 20 Oca 2012 23:33 
Kullanıcı avatarı

sayın moderatör bende TNT sayfasını açmış bulundum ama slinmesn istiyorum tnt kendne farklı bir sayfa açıp yorumlarına devam etsin

MesajGönderilme zamanı: 20 Oca 2012 23:50 
Kullanıcı avatarı
Konum: Hatalar ik başta acı verir, daha sonra bu muhteşem koleksiyona TECRÜBE denir.[Ankara]

goldkoza yazdı:
sayın moderatör bende TNT sayfasını açmış bulundum ama slinmesn istiyorum tnt kendne farklı bir sayfa açıp yorumlarına devam etsin

sizin açtıgınız TNT sayfasını ıstegınız üzre silmiştik ama TNT uyelık ısmıne sahıp olan bır arkadas bu başlıgı tekrar acarak orda yazmaya başladı yanı sızınkınden frarklı bır başlık o .

MesajGönderilme zamanı: 27 Oca 2012 18:05 
Kullanıcı avatarı

çevrimdeki arkadaşları bundan böyle göremeyeceğiz sanırım..

MesajGönderilme zamanı: 01 Åžub 2012 11:23 
Kullanıcı avatarı

sayın admın
çevrimiçi olanların gözükmemesinin sebebı nedır bunun geregide nedir??neden dolayı böyle bi işlem yaptıgınızı biz kulanıcılarıda aydınlatma bahabında bilgi rica edebılırmıyız

MesajGönderilme zamanı: 01 Åžub 2012 20:28 
Kullanıcı avatarı

sayın moderatör

Analizin Hisse senedi haber sayfasını tamamen silerseniz sevinirim,yazamayacağımdan dolayı

MesajGönderilme zamanı: 02 Åžub 2012 00:31 
Kullanıcı avatarı
Konum: Hatalar ik başta acı verir, daha sonra bu muhteşem koleksiyona TECRÜBE denir.[Ankara]

hakan1968 yazdı:
sayın admın
çevrimiçi olanların gözükmemesinin sebebı nedır bunun geregide nedir??neden dolayı böyle bi işlem yaptıgınızı biz kulanıcılarıda aydınlatma bahabında bilgi rica edebılırmıyız

Borsa malum bugünlerde ciddi yükselişte ve haliyle ziyaretci sayısıda bu oranla artmakta..
Ziyaretcının yogunlaştıgı an site kaldırmıyo yakın zamanda düzelecektir..
Bu sıkıntı daha öncede oldu ama sonrasında düzelmişti .

MesajGönderilme zamanı: 02 Åžub 2012 00:34 
Kullanıcı avatarı

ANALİZ yazdı:
sayın moderatör

Analizin Hisse senedi haber sayfasını tamamen silerseniz sevinirim,yazamayacağımdan dolayı

İsteğiniz üzre başlığınız silindi.

MesajGönderilme zamanı: 12 Åžub 2012 14:32 
Kullanıcı avatarı

sayın site yönetımı ciden çok enteresan işlere ımza atıyorsunuz!!

1.:online olan kişiler ve anlık sayfa okuyan kişiler neden gözükmüyor burdakı amaç nedir??

2: bı hısse hakkında taban olacak dıye yazıp sonra kagıt taban olmayınca bu yazısını sılen şahsıyetsızlere ne demelı yorumu yada fıkrını yazan kişi yorumu duzeltmek ısteyınce ya xxxx saatte yorum degıştırılmıştır yazısı altta çıksın yada hem eskı hem yenı yorum alt alta olsun böylece çakallar ortalıgı karıştırmasın

ayrıca bu sıtede hala 3-4 nıklı dengesızler mevcut ve bunların sayfa açmasına ızın vermenızi hayretle karşılıyorum ben burdan aynı kişi oldugunu anlıyorumda elınızde ıpler varken sız nasıl anlamıyosunuz hayretle izliyorum

3: sayfa topıc ner ne ıse açacaklar bellı bır mesaj sevıyesıne ulaşması sonrasında sıte yonetımının bu kışının geçmış yazılarına bakarak buna ızın verıp vermemsı daha doğru olacaktır 1 yıloncesınde sayfa açıp ortadan toz olanlar var sıtenın yenılıge ıhtıyacı var adam sayfasın asahıp çıkmamış ama sız sayfayı tutuyorsunuz sonra doluluk var dıyosunuz temızlık şart ayrıca çok eskı yazılarıda arşive kaldırınkı sıte daha rahat çalışsın

fikir bizden sonuç sizden

saygılar
hakan1968

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir