Zaman: 23 Şub 2012 01:48

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 901, 902, 903, 904, 905, 906, 907 ... 1015  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Formasyonlarda Dikkat Çeken Hisseler
MesajGönderilme zamanı: 27 Oca 2012 18:14 
Kullanıcı avatarı

toygar yazdı:
mustik yazdı:
elifirem yazdı:
:))))))))) alemsiniz :))
(bu arada elif'le zehra'yı da karıştırdınız:)

Karışıklık yok!!!! yazıma dikkat edin lütfen :)
Alıntı yapan arkadasta sorun var alıntı yaparken yanlış almış...
Lütfen tekrar kontrol edin ;)

sayın mustik nasılsınız?biraz relaks evet alıntıyı yanlış yapan bendim isimleride yanlış yapan bendim elif hanımda bana hitaben isimleri karıştırdığımı söyledi zaten aman siz sakın böyle gereksiz diyaloğlara girmeyiniz çünkü sizin çalışmalarınızı yaparken rahat ve huzurlu bir ortamda yapmalısınızki en doğru sonuçlara ulaşanız bizde bu çıkardığınız sonuçlara göre hareket edelim sonsuz saygılarımla mustik bey..selamlar

:)) tamam teskler toygar

Herkese iyi hafta sonları...
Bir liste hazırlayında hafta sonu bakayım arkadaslar...
iyi gördüklerinizden....

MesajGönderilme zamanı: 27 Oca 2012 18:15 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar seans kapanmak üzere, ateks ile ilgili yorum alabilirmiyim lütfen.tşkler.

MesajGönderilme zamanı: 27 Oca 2012 18:19 
Kullanıcı avatarı

benim listeme önümüzdeki hafta için feniş,rheag,trkcm,egegübre,netaş,good,yataş girdi bile şu anda ama grafiklerini hafta sonu inceleyeceğim

MesajGönderilme zamanı: 27 Oca 2012 18:31 
Kullanıcı avatarı

mustik yazdı:
Bu arada hiç listeme göz atan varmı daha önce yayınladığım...
AKENR de ikinci hedefi bulduk... sırada 3.hedef var...
EREGL de ikinci hedefe cok yaklastı oda geri döndü :)))

Hayırlı akşamlar mustik kardeşim akenerji 2,06 geçti bundan sonraki hedefi ne olur liste yapacakmısın bu haftasonu kolay gelsin şimdiden...

MesajGönderilme zamanı: 27 Oca 2012 18:32 
Kullanıcı avatarı

elifirem yazdı:
arkadaşlar seans kapanmak üzere, ateks ile ilgili yorum alabilirmiyim lütfen.tşkler.

atekste boyunu uzatıyor görünen o

MesajGönderilme zamanı: 28 Oca 2012 02:54 
Kullanıcı avatarı

Mustik kardeş selam ,

Burva yorumlarsan sevinirim .Bir tepki çıkışı bekliyorumda :)

Teşekkürler.

Not: Bu arada teknik analizi yeni öğrenmeye başlamıştın .Hangi kaynakları okuduğunu söylersen gerçekten çok sevinirim.

MesajGönderilme zamanı: 28 Oca 2012 23:57 
Kullanıcı avatarı

Sayfa 869 dan alıntıdır... Grafiği incelemenizde ve yazılanalrı okumanızda yarar vardır diye düşünüyorum...
ve grafik çalışması içinde örnek olur bence... hedefine ulaşmış...

OBV tebrik ederim Dostum...
bu arada 7 temmuz 2009 da 665 zirveden dönüp başlayan düşüş trendi cuma günü kırılmış ve üzerinden kapanış yapmış...
dediğin gibi orta vadede çıkışını devam ettirecek gibi görünüyor ve hedef 6,00 :) ama ne kadar sürede tamamlar bilemem ;)
senin görüşün nedir? nasıl görüyorsun bunu???
mustik yazdı:
onebalancevolume yazdı:
PİMAŞ 3 75 su anda
3 76 boyun cızgısı kırar.. 3 77 ORTA VADE CIFT DIP FORMASON BOYUN KIRAR.
formasyoncuların dıkkatıne....
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Üstad benim gördüğüm yükselen üçgen formasyonu... sen haftalıktan mı baktın aylıktan mı???
haftalık ve aylıktanda hemen hemen aynısı görüyorum ben :)) haftalık çift baş var eger oradan baktıysan ;)

Günlükte RSI de yükselen üçgeni onaylamış gibi... tekrar bi baksan diyorum...
Altta grafiğini atıyorum ve hedefinde 420 var eger yükselen ücgense...
Bu arada yükselen üçgen için kısa bir bilgilendirme bilmeyenler için olsun...

YÜKSELEN ÜÇGEN FORMASYONU
Düşüş trendlerinin sonlarında dönüş formasyonu olarak, yükseliş trendlerinin ortalarında devam formasyonu olarak görülür.
Oluşumu :
Düşüş trendinin sonunda fiyatlar durur ve yukarı hareket eder. Yukarı doğru olan bu hareket fazla ileri gidemeden durur, tekrar geriler.
Gerileyen fiyatlar bir önceki dip seviyesine ulaşmadan durur ve tekrar yukarı hareket eder. Bu çıkış bir önceki tepe seviyesinde durur.
İlk iki üst seviye birleştirilir ve çizgi sağa doğru uzatılır. Bu üçgenin üst seviyesidir. Yatay veya yataya yakındır. Alt seviye yukarı eğimli bir çizgi olarak görülür.
Bu hareketler bir süre devam eder. Üst seviye çizgisi düz, alt seviye çizgisi sağa yukarı eğimli bir üçgen görüntüsü ortaya çıkar ki bu “ yükselen üçgen ” dir.

İşlem hacmi :
Formasyon içerisindeki işlem hacmi düzensiz olmakla birlikte fiyat artışlarında hacimde artış, fiyat düşüşlerinde ise hacimde düşüş görülür.
Formasyon sonlarına doğru hacimdeki azalma dikkat çekecek ölçüdedir.

Kırılma :Kırılmanın yukarı doğru olması formasyonun teyididir ve mutlaka ciddi hacim artışı gerektirir. Hacimdeki artışla fiyatlar yukarı doğru hızla hareket eder.
Kırılmadan sonra fiyatların üst çizgiye doğru hacimsiz geri çekilişi doğaldır ve son alış fırsatı olarak değerlendirilmelidir.

Ölçme formülü :
Üçgenin sağa ve yukarı eğimli çizgisinin sol ucu, üst çizginin soldaki başlangıç noktasına getirilerek paralel bir çizgi elde edilir ve bu çizgi sağa yukarı doğru uzatılır.
Fiyatların en az yeni çizilen bu paralel çizgiye kadar yükseleceği kabul edilir.

Başarısız hareketler :
Yükselen üçgenin başarı oranı çok yüksektir. Başarısız hareketler nadir olarak görülür.

Resim

MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2012 01:29 
Kullanıcı avatarı

Mustik hocam birde dohol u grafik olarak incelersen çok sevinirim çok teşekkürler

MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2012 01:51 
Kullanıcı avatarı

coolarmand yazdı:
Mustik hocam birde dohol u grafik olarak incelersen çok sevinirim çok teşekkürler
boşver bundan daha güzel hisseler var... ve daha öncede söledim burada bu gruba karsi antipatim var... o yüzden ne bunlatrin kagidini alirim nede yorum yaparım :)
Saygılar...

MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2012 02:44 
Kullanıcı avatarı

Aksa ile ilgili grafik çalışmamız aşağıda sunulmuştur...Yükselen üçgen yazdık ama zorlarsak simetrik üçgende çıkarabiliriz.. :) Hissede olan arkadaslara hayırlı kazançlar dilerim..

Resim

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 901, 902, 903, 904, 905, 906, 907 ... 1015  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir