RHEAG - RHEA Girişim Srm. YO Hisse Senedi Yorumları : R GRUBU HİSSE SENETLERİ

Zaman: 24 May 2012 00:35

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 3025  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: RHEAG - RHEA GiriÅŸim Srm. YO Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 25 Åžub 2010 22:48 
Mesaj Panosu Yöneticisi
Kullanıcı avatarı

HİSSE : RHEAG

İMKB HİSSE SENEDİ KÜNYESİ

Şirket Adı: RHEA Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.
Sektör: Holding ve Yatırım Şirketleri
Pazar: Kurumsal Ürünler
Tak. Sak. Oranı: %75,00
KuruluÅŸ Tarihi: 22.04.1996
Halka Aç. Tarihi: 29.06.2000
İlk İşlem Tarihi: 05.07.2000

Faaliyet Alanı: Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Telefon: Ankara: 0312.4668450-51 İstanbul: 0212.2867101
Belgegeçer: 0312.4668449
E-Posta: gsyo@rheagirisim.com
İnternet Adresi: http://www.rheagirisim.com
Yönetim Merkezi: İran Cad. No:21 Karum İş Merkezi Kat:3 D 366 Kavaklıdere / Ankara

---------------------------------------------------------------------------------------------
YASAL UYARI:Burada yer alan yatirim bilgi,yorum ve tavsiyeler "Yatırım Danismanlıgı" kapsamında değildir.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler,yorum ve tavsiyede bulunanlarin kişisel göruşlerine dayanmaktadir.Bu göruşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuclar doğurmayabilir.

Mesaj BaÅŸlığı: Re: VKFRS
MesajGönderilme zamanı: 25 Åžub 2010 23:29 
Kullanıcı avatarı

Grup Şirketleri Hakkında Bilgiler

Ticaret Unvanı: 1.Seta Tıbbi Cihazlar İthalat ve İhracat Pazarlama Ticaret ve Sanayi A.Ş. setamedical.com
Faaliyet Konusu: Tek kullanımlık tıbbi ve cerrahi sarf malzemeleri üretimi
Ödenmiş/Çıkarılmış Sermayesi: 5.500.000 TL
Şirketin Sermayedeki Payı: 2.818.650 TL
Şirketin Sermayedeki Payı: %84,14

Ticaret Unvanı: 2.Netsafe Bilgi Teknolojileri A.Ş. http://www.net-safe.com.tr/netsafe/
Faaliyet Konusu: Bütünleşik Tehdit Yönetimi Çözümleri (Yazılım + Donanım) Üretimi
Ödenmiş/Çıkarılmış Sermayesi: 1.650.000 TL
Şirketin Sermayedeki Payı: 1.155.000 TL
Şirketin Sermayedeki Payı: %70

Ticaret Unvanı: 3.Envitec Çevre Teknolojileri İşletme İnşaat İthalat İhracat Nakliye Makine İmalat ve Ticaret Sanayi Ltd. Şti.
Faaliyet Konusu: İskenderun Çevre ve İlçe Belediyeleri Köy ve Belediyelerinin atık toplama, bertaraf, geri kazanım, organik, gübre ve enerji üretimi faaliyetleri.
Ödenmiş/Çıkarılmış Sermayesi: 500.000 TL
Şirketin Sermayedeki Payı: 165.000 TL
Şirketin Sermayedeki Payı: %33

Ticaret Unvanı: 4.Marmara Feribot İşletmleri A.Ş. http://marferi.net/Yonetim.asp
Faaliyet Konusu: Marmara denizi ve uluslararası sularda Ro-Ro Gemi Taşımacılığı ve İşletmeciliği.
Ödenmiş/Çıkarılmış Sermayesi: 250.000 TL
Şirketin Sermayedeki Payı: 247.500 TL
Şirketin Sermayedeki Payı: %99

9düşün1oyna Güncelleme

En son 9düşün1oyna tarafından 09 Kas 2010 18:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
Mesaj güncel tutulmaktadır.

MesajGönderilme zamanı: 25 Åžub 2010 23:36 
Kullanıcı avatarı

spek kagidi bence.tek beklentisi sermaye artirimi.sermayesini 18 milyona yükseltecek mis.hic bi is yapmiyan bi sirket elinde sadece nakiti var.23 tl lik fiyatlari nasil görüyo anlamiyorum.ya bedelli arttirirsa ne olacak?

MesajGönderilme zamanı: 26 Åžub 2010 00:13 
Kullanıcı avatarı

ŞGBF-Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri

Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri
Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Ortaklıktaki Sermaye Payı (%)
- ONUR TAKMAK BAŞKAN ŞİRKET SAHİBİ - İŞLETME YÖNETİM KURULU BAŞKANI
- SÜLEYMAN GAZİ ERÇEL BAŞKAN VEKİLİ EMEKLİ - T.C. MERKEZ BANKASI BAŞKANI YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ
- MEHMET OSMAN BİRSEN ÜYE EMEKLİ - İMKB BAŞKANI YÖNETİM KURULU ÜYESİ - DENETİMDEN SORUMLU KOMİTE ÜYESİ
- HİLMİ DEVELİ ÜYE 20. DÖNEM MİLLETVEKİLİ - TOSYÖV BAŞKANI YÖNETİM KURULU ÜYESİ
- MEHMET HAKAN AYTAÇ ÜYE DANIŞMAN YÖNETİM KURULU ÜYESİ
- İBRAHİM ERDOĞAN ÜYE DOKTOR YÖNETİM KURULU ÜYESİ - DENETİMDEN SORUMLU KOMİTE ÜYESİ
- MEMET YAZICI ÜYE MÜHENDİS - YATIRIMCI YÖNETİM KURULU ÜYESİ
- CEM BAYTOK ÜYE İŞLETME - YATIRIMCI DENETİM KURULU ÜYESİ
- MEHMET LÜTFİ ONUR ÜYE MALİYECİ - Y.M.M. DENETİM KURULU ÜYESİ

MesajGönderilme zamanı: 26 Åžub 2010 00:21 
Kullanıcı avatarı

yalniz yazdı:
spek kagidi bence.tek beklentisi sermaye artirimi.sermayesini 18 milyona yükseltecek mis.hic bi is yapmiyan bi sirket elinde sadece nakiti var.23 tl lik fiyatlari nasil görüyo anlamiyorum.ya bedelli arttirirsa ne olacak?

arkadaşım bu kağıdı bi araştır öle yaz....şuan 3 tane şirket aldı.bangladeşte 1 milyar dolarlık ticari anlaşma yaptı.mart ayında yine 2 tane daha şirket dahil olcak.yakında haberlerini duyarsın....

MesajGönderilme zamanı: 26 Åžub 2010 00:25 
Kullanıcı avatarı

ayrıca şirketin kadrosu sağlam eski imkb başkanı ve eski merkez bankası başkanı

Toplantıda RHEA Yatırım Grubu ile Bangladeşli DANA Group arasında karşılıklı mutabakat zaptı imzalandı. Anlaşma, 1 milyar dolara kadar altyapı proje finansmanı ve proje geliştirme ortaklığını kapsıyor. Anlaşmayı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün huzurunda Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Onur Takmak ile DANA Group Yönetim Kurulu Başkanı Salman Masud imzaladı. Anlaşma, Rhea Yatırım Grubu ve Vakıf Girişim portföy şirketleri olan Seta Tıbbi Cihazlar ve NetSafe Bilgi Teknolojileri şirketlerini kapsıyor. Seta Tıbbi Cihazlar, tek kullanımlık steril hastane malzemeleri üretiyor. NetSafe Bilgi Teknolojileri ise bilgi güvenliği alanında faaliyet gösteriyor. İmzalanan anlaşma bu iki şirketin Asya'daki faaliyetlerini geliştirmelerini içeriyor.

MesajGönderilme zamanı: 26 Åžub 2010 00:30 
Kullanıcı avatarı

http://www.kap.gov.tr/yay/Download/Bildirim/Ek/33793.pdf

bu haberde bu ayın bombası.enerji şirketinin alımı ile ilgili haber.bu haberden sonra hisse 3 gün tavan gitti

MesajGönderilme zamanı: 26 Åžub 2010 00:37 
Kullanıcı avatarı

usta kağıdın durumu sağlam.. kanaatim bir ufak girmek.. saygılar...

MesajGönderilme zamanı: 26 Åžub 2010 00:39 
Kullanıcı avatarı

orta vadede çok kazandıracağına inanıyorum.düzetlmelerde yakalanmamak lazım..

MesajGönderilme zamanı: 26 Åžub 2010 00:46 
Kullanıcı avatarı

SETA TIBBİ CİHAZLAR
2005 yılından bu yana İzmir'de faaliyet gösteren şirket Türkiye'nin en büyük özel Etilen Oksit Sterilizasyon ünitesine ve 6500 metrekare kapalı alan ve 500 metrekare clean-room üretim tesisine sahip. 2006 yılından bu yana DuPont ile "Converting Partner" programı çerçevesinde bir marka ortaklığı yapıyor.

NETSAFE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ
2008 yılında kurulan Netsafe, ürünlerini 2009 yaz aylarında piyasaya sürdü. Türkiye dışında Orta Doğu ve Balkan ülkelerinde paya sahip. Netsafe Smart, Sharp, Sharp Plus, Genius, Genius Plus, Maestro ve Websorbent ürünleri ile küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerin ihtiyaçlarını karşılıyor.

YENİ PROJE
İmzaların henüz atılmaması nedeniyle adı açıklanmayan şirket Rhea Girişim Sermayesi'nin enerji tarafındaki yatırımı olacak. Türkiye'de kendi alanında örnek teşkil edecek proje, katı atıktan enerji üretimine dayanıyor.

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 3025  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir