RYSAS - Reysaş Taşımacılık Hisse Senedi Yorumları : R GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 30

Zaman: 24 May 2012 00:36

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 39  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: RYSAS - ReysaÅŸ Taşımacılık Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 13 Åžub 2012 23:55 
Kullanıcı avatarı

+

MesajGönderilme zamanı: 16 Åžub 2012 00:19 
Kullanıcı avatarı

ULAN şu hisse bi adama dönmedi yaaaa biraz toparlanıyo gibi oluyor sonra bidaha salıyor Allah belanızı versinnn bu kadar zarar mı olur...

MesajGönderilme zamanı: 18 Åžub 2012 17:34 
Kullanıcı avatarı

volkanaydın haklısın hemde çok...

MesajGönderilme zamanı: 20 Åžub 2012 12:05 
Kullanıcı avatarı

herkese merhaba ben az önce bu siteye üye oldum ilgimi çeken bu hisse senedi oldu bende bu hisseye yatırım yaptım 0,94 den 50.000 lot aldım şimdi 1,04 civarı yorumları okudum herkez zarardan bahsediyor buda benden kar olsun hisse ay sonuna 1,20 olmasını bekliyorum hayırlısı

MesajGönderilme zamanı: 20 Åžub 2012 15:41 
Kullanıcı avatarı

reysaş gerçekten 0,77 den iyi bir çıkış yaptı ve şu anda %50 ye yakın primli,fakat son 1 haftadır çıkış trendi yavaşladı gibi,kademeleri pek kolay geçemiyor ve biraz yön arayışı var,şirket vergi dairesine sunduğu beyanda 15 milyon zarar bildirdi ama yine de gevşemedi,açıkçası 1,00 ın altında alımlar her zaman kazandırır diye düşünüyorum ama bu kademelerden ne olur bişey demek zor,endeksle birlikte hareket edecek gibi

MesajGönderilme zamanı: 06 Mar 2012 00:21 

slm arkadaş nerelerdesiniz görüşünüz ve beklentiniz nedir rysas ile ilgili... endekse paralel hareket etti bugün.devamı gelirmi..

MesajGönderilme zamanı: 07 Mar 2012 00:21 
Kullanıcı avatarı

Uzun vadeli düşünenler ve al-sat işleminde kendine güvenmeyenler için reysaş halen çok cazip fiyatlarda ve ciddi bir prim ihtimali mevcut,kısa vadeli olarak bakarsak her ne kadar güçlü bir yabancı sermaye girişi varsa da endeksle paralel hareket etme eğilimi güçlü görünüyor ve ciddi bir haber gelmedği sürece endeksle birlikte biraz aşağı salacağını düşünüyorum,çünkü hem içte hem de dışta borsalar suni gündemler ile bozuldu,kesinlikle yapay sorunlarla borsaları aşağı çekiyorlar,biraz aşağı çekip yeni bir hikaye yaratıp yukarı götürecek ve bir posttan 3 elbise çıkaracaklar, naçizane kanaatim odur ki kısa vadeli nakit ihtiyacı olanlar için bu seviyeler kar realizasyonu için uygun,uzun zaman sonra ilk defa eksi kapattı hissemiz ve kararlı bi çıkış görünmüyor,zamana ihtiyacı varrr,umarım faydalı olmuştur

MesajGönderilme zamanı: 08 Mar 2012 20:05 
Kullanıcı avatarı

allah aşkına, uzun vade için bu tür kağıtlarda durulurmu? spek isterse kağıt biraz gidebilir, ya sonra? temeli sağlam,kar açıklayan, temettü veren kağıtlar uzun vadede kazandırır. bu ve buna benzer ( latek gibi) şirketlerin yatırımı hiç bitmez. birde bedelli açıklar ve borçlarını da bizlere ödetirler. spek dergide bir haber yazdırır, o gazla bir süre gider. takaslarda dalavere var gibi. deniz deki yaklaşık 3 milyon lot yok olmuş, garantiye girmiş. ne iş yakında belli olur. rysaş yine iyi sayılır. hele bir de latek varya. şimdi de bedelli konuşuluyor. allah yardımcımız olsun...

MesajGönderilme zamanı: 08 Mar 2012 22:04 
Kullanıcı avatarı

muhfin yazdı:
allah aşkına, uzun vade için bu tür kağıtlarda durulurmu? spek isterse kağıt biraz gidebilir, ya sonra? temeli sağlam,kar açıklayan, temettü veren kağıtlar uzun vadede kazandırır. bu ve buna benzer ( latek gibi) şirketlerin yatırımı hiç bitmez. birde bedelli açıklar ve borçlarını da bizlere ödetirler. spek dergide bir haber yazdırır, o gazla bir süre gider. takaslarda dalavere var gibi. deniz deki yaklaşık 3 milyon lot yok olmuş, garantiye girmiş. ne iş yakında belli olur. rysaş yine iyi sayılır. hele bir de latek varya. şimdi de bedelli konuşuluyor. allah yardımcımız olsun...

Arkadaşım borsada kazandırmayacak kağıt yoktur yeter ki uygun yerden ve fiyattan gir, bu kadar basit, reysaş 1/3 fiyatına gelmiş ve geçmiş yıl zararı da yok,fazla evhamlı davranmanın anlamı yok,yükselişe tepki veren kağıt iyi kağıttır ve kazandırır,citi ve deutch geçen yıl sattıklrını daha yeni yeni yerine koymaya başlarken korkacak bişey yok bence, kar ve temettü diyosun da hele bi nuhcm haline bak, 4 yılda 4 kat gitmeyen hisse kalmadı, hep kar açıklayan nuh ise sürünüyor,mesele kar ve temettü değil,hissenin karakteristik özelliği,yani çıkışlara nasıl tepki verdiğidir,bol kazançlar

MesajGönderilme zamanı: 10 Mar 2012 23:56 
Kullanıcı avatarı

Nezihi ABAY / Global Menkul Değerler Yurtdışı Satış Müdürü

Reysaş Lojistik: Şirket hisseleri bilançosundaki zayıf kar sonuçları, yüksek seyreden petrol fiyatları ve yavaşlayan lojistik işlerinin de etkisiyle son bir yılda İMKB Ulusal-100 endeksine göre yüzde 42 düşük performans gösterdi. Ayrıca hisseler benzer şirket çarpanlarına göre de oldukça iskontolu işlem görüyor.

Halbuki yaptığımız hesaplamalara göre, şirketin sadece lojistik operasyonlarının değeri 106 milyon TL. Bu da Reysaş Lojistik’in şu andaki piyasa değerine yakın. Bunun üstüne, iştiraki olan Reysaş GYO ve taşıt muayene istasyonları için biçtiğimiz 140 milyon TL değer var. Üstelik Reysaş GYO’nun piyasa değeri 151 milyon TL. Bütün bu veriler ışığında Reysaş Lojistik hisseleri için hedef fiyatımız 1.90 TL. Bu da yüzde 88 yükselme potansiyeline işaret ediyor.

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 39  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir