Siteye yeni üye alımı durdurulmuştur . BİLGİNİZE.. : DİLEK ÖNERİ ŞİKAYET - Page 2

Zaman: 24 May 2012 00:44

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Siteye yeni üye alımı durdurulmuÅŸtur . BİLGİNİZE..
MesajGönderilme zamanı: 12 Eki 2011 00:08 
Kullanıcı avatarı

focus_ank yazdı:
SİBEMOL yazdı:
ALLAH(CC) razı olsun kardesım.cok sukur...ınsaALLAH bıraz gec kalınmakla bırlıkte cok yerınde bır karardır.hayırlı olur ınsaALLAH.gunun en guzel haberı...ellerınız dert gormesın...saygılar sayın modelator kardeslerım.
hah bır de su yazıp sılme ısıne bır care bulsak var ya super olcak

Allah sizden de razı olsun.Mesajlarını yazan ve ardından silen oluyor bazen içinde ne var bilemıyoruz.Bazen ıyı nıyetlı olarakda sılebılıyor ınsan mesajlarını.Bunu ayırt etmek cok zor ama bazı üyeler bunu kötüye kullanmaya başladıkları için mesajlarını sılenlerıde 1 hafta seklınde olabılır henüz kesın degıl.(Bu sadece benım düsüncem)

mesaj silmek neden yasak olsun ??örnegın ben hızlı yazarım sonra bakar sılerım yada yanlış yazarım sonra bakar sılerım bunun neresi yanlış??

arıca cezaların daha agır olması taraftarıyım özellıkle aynı kişiler inadına damara basıyorsa!!

MesajGönderilme zamanı: 12 Eki 2011 00:10 
Kullanıcı avatarı

focus_ank yazdı:
SİBEMOL yazdı:
ALLAH(CC) razı olsun kardesım.cok sukur...ınsaALLAH bıraz gec kalınmakla bırlıkte cok yerınde bır karardır.hayırlı olur ınsaALLAH.gunun en guzel haberı...ellerınız dert gormesın...saygılar sayın modelator kardeslerım.
hah bır de su yazıp sılme ısıne bır care bulsak var ya super olcak

Allah sizden de razı olsun.Mesajlarını yazan ve ardından silen oluyor bazen içinde ne var bilemıyoruz.Bazen ıyı nıyetlı olarakda sılebılıyor ınsan mesajlarını.Bunu ayırt etmek cok zor ama bazı üyeler bunu kötüye kullanmaya başladıkları için mesajlarını sılenlerıde 1 hafta seklınde olabılır henüz kesın degıl.(Bu sadece benım düsüncem)

bende 5 adet bu yonde mesaj var sılınen copy paste yaptım saklıyorum...bırını bu gun mesajla sıkayet ettım...x sayfada hısse ıcın fıyat verıyor kesın bır dılle!!!...1-2 saat kaldı yanılmyorsam hısse o rakamda olmayınca sılıverdı...kufurlerı zaten sılıyorlar once edıyor ardından sılıyorlar kolay bakıyorlar sen yoksun ok rahatlar maalesef...usta ısın zor ALLAH(CC)yardımcın olsun.

MesajGönderilme zamanı: 12 Eki 2011 00:13 
Kullanıcı avatarı
Konum: DOGRU OLSAN OK GİBİ UZAKLARA ATARLAR SENİ EGRİ OLSAN YAY GİBİ EL ÜSTÜNDE TUTARLAR SENİ

focusank sen cuntacı yasakçı zihniyete uyma her zaman hoş görüden yana ol
amaç okişileri o anki yanlış hareketlerinden ötürü uyarmak terbiye etmek degil
kimse kimsenin damarına basmas kişiler damarlarını yol ortasına koymadıkları müddetçe
kusurumada bakma herşey için emeklerinizden ötürü teşekkürler saygılar

MesajGönderilme zamanı: 12 Eki 2011 00:17 
Kullanıcı avatarı

ankaradan selam:)bende birini biliyorum aynı yazıları kopyala-yapıştır yaparak burası dahil bir kaç farklı sitede uçaçak,kaçaçak yada bittti,öldü gibi diye yazan bi vatandaş var ama niyetini asla bilemeyiz ALLAHU ALEM

MesajGönderilme zamanı: 12 Eki 2011 00:17 
Kullanıcı avatarı
Konum: Hatalar ik başta acı verir, daha sonra bu muhteşem koleksiyona TECRÜBE denir.[Ankara]

luser yazdı:
focusank kararlarınızı olumlu karşılıyorum fakat
şu büyük harf takıntınızdan vaz geçmenizi sizden istirham ediyorum

Bakın arkadaşlar: neden bu kadar basit kurallara takılıyorsunuz, anlamıyorum ..Farkındaysanız aynı kurala bende uyuyorum ..Sİze yasak olan banada yasak aslında, bunu artık anlamanızı istiyorum..İnanın her üyeye aynı eşitlikte yaklaşıyorum, bircok üyeyi yasaklıyorum büyük harfle yazıyo diye ve altına vakıt alıyo diye not bıle düsmüyorum çunkı: zaman ekran basında su gibi akıp gidiyo ..Trafık polıslerı genelde kırmızı ışık falan dınlemez daha bugün deng geldım gene biz burda öyle yapmıyoruz Site Kuralları bölümünde yasakların lıstesı var bizzat uyulmasını rica edıyorum sizden, bu kurallar emin olun sizlerin daha nezih bir ortamda yazışabilmeniz paylaşımlarınızı daha keyıflı bır ortamda saglayabılmenız adınadır yoksa ben bır uyeyı yasaklamaktan keyıf aldıgımımı sanıyorsunuz.Bizzat ben güzel dostluk arkadaslık örneklerı gördügüm zaman sitede hoşuma gidiyo ne güzel bir dayanışma var dıyorum ama nerde bır polemık ve küfürlesme var kan beynıme sıcrıyo evde birseye kızabılırsınız arkadaslar yada esınıze cocugunuza küfredebılırsınız, o sizi ilgilendirir ama burda halka acık bir ortamda bu tarz küfürlesmeler polemıkler olmaz, olamaz buna müsade edemeyiz ..O mesajları, o küfürleri 1000 lerce kişi okuyo ..Sorumluluguda bize ait diye düsünüyoruz ve geregınıde yapıyoruz..İyi geceler .

MesajGönderilme zamanı: 12 Eki 2011 00:18 
Kullanıcı avatarı

borsada herkes bankalara alım satım komisyonu ödüyorlar sonuçta her emeğin bir bedeli mutlaka olmalıdır .bankalar hesap işl.üc.vadeli mev.kredi . vererek dev bir finansman olarak gücünü koruyor , artık bu siteninde PARALI olma zamanı gelmiştir , site buradaki tüm üyelerinin şahsi bilgilerini kontrol altına almalıdır ,üyelik için kendi adımıza olan elk. su ,faturaları bile istenmelidir.sadece bir mail atmak yeterli , üyelik aidatı için sitenin verdiği hesap numarasına yapılan bireysel eft havaleler de ,sitenin üyelerine kolaylıkla ulaşmasını sağlar.

MesajGönderilme zamanı: 12 Eki 2011 00:18 
Kullanıcı avatarı

sayın focus özellıkle ky bı faydası olmayıp zerre kanar analızden anlamayıp sırf geyık yapanlarıda cezalandıırn ayrıca kendılerı bi şey bılmez bılenede manı olanları??he rlafın altında buzagı arayanları !!!

sayfaları kendı babalarının çiftliği görenleri dışardan hiç bir müdahaleyı kabullenmeyenlerı sırf arkadaslıkları baki kalsın dıye karşısındakı anaavrat küfredenleri KOLLAYANLARIDA bi zahmet cezalandıırn.özellıkle ögretmen kılıklı olup dini kelimeliri çok iyi kullananları ..hem din hem küfür aynı agızdan çıkmamalı

MesajGönderilme zamanı: 12 Eki 2011 00:24 
Kullanıcı avatarı
Konum: DOGRU OLSAN OK GİBİ UZAKLARA ATARLAR SENİ EGRİ OLSAN YAY GİBİ EL ÜSTÜNDE TUTARLAR SENİ

şunu asla göz ardı etmemek lazım bir adam burada 1000 tane mesaj yazmış bu mesajları yazarken
emek ve zaman harcamış olabilir sonuçta burada yazılar yazılarak anlaşılıyor
herkez herzaman meramını dogru anlatamıyor ve bazen olmuyacak tartışmalar çıkabiliyor
şimdi bu kadar basit bir olay için bu adamın bu kadar emegini harcamak bence
hiçbir zihniyette yoktur bu adama kısa bir ceza bence herşeyi çözecektir

MesajGönderilme zamanı: 27 Mar 2012 11:58 
Kullanıcı avatarı

mesajlara artı eksi konulsun genel olarak o mesaj hakkında okuyanların düşüncesi belli olsun

MesajGönderilme zamanı: 09 May 2012 21:41 
Kullanıcı avatarı

sayın focus aynı Ip den birçok üyelik alınabilmesi cok kötü bir durum , ben reelden bırcok arkdasım bundan şikayetcıyız , gerek kufur içerikli söz gerekse tehtit unsuru sözler yazanlar oluyor ve banlandıgı zaman öteki uyelıgınden gırıp baska bır kişiymiş gibi aynı sözlerine devam ediyor.
ayrıca 5 tane uyelıgı olan bır Ip de bır al-sat dusuncesi oluyor , bunu 5 ayrı uyelıkten onay verıp ky nın dusuncelerını etkılıyor. lutfen bunun önune geçmek ıcın bir Ip adresınden 1 uyelık alınabılsın. ben ve dostlarım adına sizden rica ediyoruz.

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir