TEKFK - Tekstil Fin. Kir. Hisse Senedi Yorumları : T GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 45

Zaman: 24 May 2012 00:59

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 41, 42, 43, 44, 45

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: TEKFK - Tekstil Fin. Kir. Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 23 Kas 2011 01:38 
Kullanıcı avatarı

gemi alımı olmadığı daha iyi şimdi kasadaki temiz parayla nakit nakit istediği yatırımı hiç korkmadan çok karlı şekilde yapabilir faliyet gfösteren 1-2 gemili bir şirketi bile bünyesine katsa yine hisse fırlar 60 milyona yakın nakitimiz var isterlerse şirketi kapatsınlar hisse başı 2 lira düşer. şimdi kasada hazır bekleyen parayla iyi bir fırsat yakalayacaklarına eminim. artıık içim daha rahat denizcilik, inşaat ve gayrimenkul birinden birine para yatıracaklardır bekleyip göreceğiz.taban filan beklemeyin bence altarnatif bişey buldulR ve onu patlatacaklar ve işe başlayacaklar ve bu bizim için daha iyi 6-7 ay bekleyip sonucu göreceğimize şimdi daha iyi olacak inşallah.

MesajGönderilme zamanı: 23 Kas 2011 01:51 
Kullanıcı avatarı

Hisse şu an düşüş trendinde (endeksten dolayı) düşüşün biraz daha sürmesi muhtemel gibi.Fakat bu düşüşün ardından hisse ilk direncine doğru sert bir hareket yapabilir.ilk direnci 1.01 de alım için piyasaların dinmesi beklenmeli hissenin önceki düşüşte gördüğü dip seviye 0.76 dı. Endeksin gevşemesinin devamı halinde tekrar bu seviye gündeme gelebilir.Kısa ve orta vadei pozisyonlar içinde iyi bir seviye olarak öne çıkıyor.Zaten hisse dip değerlerinde işlem gördüğünden bu seviye oldukça makul sayılır.yt değildir.

MesajGönderilme zamanı: 24 Kas 2011 23:15 
Kullanıcı avatarı

Arkadaşar global piyasalar çok kötü bu gidişat gelecek bir krizin ayak sesleri şu an bizim yapmamız gereken kar yapmaktan çok, paramızı korumak.Bu yüzden hisse alımı için beklenilmesini,piyasaların yakın takibe alınmasını öneriyorum.Bana göre düşüş daha sürecek niye?Avrupa borç krizi nasıl çözülecek,paranın el değiştirmesi yani birilerinin diğerine borç vermesi bununla değişen birşey olmaz. O zaman borcu kapatmak için para basmak olabilir mi?Bu da enflasyonu tetikler ama kısa bir süreliğinede olsa rahatlama sağlar.Aslında borcu kapatmak için yapılması gereken büyümeye odaklanmak ama bu da kısa vadede mümkün olmayacağına göre kriz kapıda demektir.Fakat bu denli sert düşüşün yılbaşı rallisiyle tepkisinin geleceğine inanıyorum.Fakat daha sonra tekrar düşüş kaçınılmaz olacaktır.Tepki alımını etkileyecek verilerden biriside 9 aralıkta yapılacak olan Amb toplantısı sonucu olabilir.2012 ocak ayının ilk hatasından itibaren borsada hissede olunmaması gerektiğini düşünüyorum.Çünkü 2012 yılı var olacak krizin daha belirgin ortaya çıkacağını tahmin ediyorum[/i].[b]Lütfen yazdıklarımı 2-3 kez okuyunuz. Ve kendi tahmin ve bilgilerinizle şekillendiriniz.Doğru kararlar almak için resmin tümüne bakınız.yt değildir

MesajGönderilme zamanı: 29 Kas 2011 02:34 
Kullanıcı avatarı

bugünkü hareketi beqendim yüzde 5.5 umarım bikaçgün böyle gider zarar büyük. .

MesajGönderilme zamanı: 06 Ara 2011 01:15 
Kullanıcı avatarı

bence bu hisseden bi cacık oLmaz . hep bu seviyeLerde dolanıp duruo of :/

MesajGönderilme zamanı: 18 Mar 2012 02:15 
Kullanıcı avatarı

Piyasalar rayına oturduktan sonra eninde sonunda tekrar zirvesini görecektir.yt değildir

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 41, 42, 43, 44, 45

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir