Zaman: 19 Oca 2018 10:12






Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Sonraki
 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: TKSYO - Taksim YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 22 Oca 2012 09:33 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 04 Oca 2012 23:42
Mesajlar: 109
Meslek: Yayıncı

hocam mazhar zorluyu yorumlayabilirmisiniz


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TKSYO - Taksim YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 23 Oca 2012 19:06 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 30 Ara 2011 22:30
Mesajlar: 7
Meslek: Belirtmedi

bugün de yüzde 4 arttı.şu an hisse fiyatı 1,04.bu hafta nın beklentisi ne olabilir.bu hissenin ardından ben avod u da takip ediyorum.avod la ilgilenen ve bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar.sayın tarhoncu sizinde düşüncelerinizi öğrenmek isterim.hayırlı ve bol kazançlar diliyorum


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TKSYO - Taksim YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 25 Oca 2012 11:08 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 06 May 2011 17:04
Mesajlar: 307
Meslek: Belirtmedi

arkadaşlar şuan tksyo rüçhanlar var elimde ama tksyo yok elimde nasıl bir yol izleyeyim rüçhanları satayımmı bugün son gün rüçhan olupasıl olmazsa bedelliye katılamıyormuyum


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TKSYO - Taksim YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 25 Oca 2012 17:34 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 06 May 2011 17:04
Mesajlar: 307
Meslek: Belirtmedi

aygun11 yazdı:
arkadaşlar şuan tksyo rüçhanlar var elimde ama tksyo yok elimde nasıl bir yol izleyeyim rüçhanları satayımmı bugün son gün rüçhan olupasıl olmazsa bedelliye katılamıyormuyum


YOKMU BİR MÜSLÜMAN cevap verecek ne yapayım aracı kuruma sor demeyin garantiyle çalışıyorum fazla nakitte yok ...............


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TKSYO - Taksim YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 25 Oca 2012 17:38 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 08 Haz 2010 23:10
Mesajlar: 7
Meslek: Beslenme ve Diyetisyen

arkadaşım herbir rüçhan için 1 tl ödeme yapman lazım bugun son gun yatırım hesabında o kadar nakit bulundurman lazım ve çalıştığın bankaya bedelliye katılacağını söylemen gerekir.eğer hesabında nakit yoksa rüçhanlar yarından itibaren yok olacak o yuzden bedelliye katılmayacaksan ruchanları bugun satman gerekıyor benım bıldıgım bu


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TKSYO - Taksim YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2012 21:18 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 04 Oca 2012 23:42
Mesajlar: 109
Meslek: Yayıncı

tarhoncu nun nerede olduğunu bileniniz varmı


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TKSYO - Taksim YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 30 Oca 2012 01:02 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 15 Nis 2011 00:11
Mesajlar: 114
Meslek: Makina Mühendisliği

trabzon sayfasında gördüm geçenlerde..)))


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TKSYO - Taksim YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 31 Oca 2012 17:01 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 23 Eyl 2011 23:36
Mesajlar: 1149
Meslek: Gemi Kaptanlığı

TKSYO,ilk direnç 1.10 da,elinde HZNDR, Vve MRBYO olan arkadaşlar, hepsi sırayla yükselecek merak etmeyin, zaten MRBYO ya uzun vadeli demiştim.
birde PINSU hissesi göze çarpıyor, 3.50 nin üzerinde kalırsa iyi prim yapabilir.
BRISA, 12 aylık bilançosu iyi gelecek,bedelsiz beklentisiyle ve genel kurulun etkisiyle yükselebilir. eğer 152 tl nin üzerinde kalabilirse çıkış hızlanır.YTD..


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TKSYO - Taksim YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 31 Oca 2012 17:08 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 19 Eyl 2011 11:32
Mesajlar: 70
Meslek: İnşaat Mühendisliği

ustad nrelrsdesin hg kyflr ıyıdr umarım


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TKSYO - Taksim YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 31 Oca 2012 17:10 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 02 Kas 2011 00:10
Mesajlar: 192
Meslek: Öğretmen

tarhoncu bey hoşgeldiniz nerelere kayboldunuz feniş te durum ne bir fikrinizi almak istedim


Çevrimdışı
 Profil  
 

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Sonraki


 Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir



Geçiş yap:  
kredi
Uyarı : Bu sitede tüm içeriği üyelerimiz oluşturmaktadır.5651 sayılı yasa gereği hukuki sorumluluk içeriği oluşturan üyemize aittir.Hukuka aykırı bir içerik gördüyseniz
ya da herhangi bir üyenin içeriği nedeniyle haklarınızın ihlal edildiğini düşünüyorsanız borsayorumu@borsayorumu.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.