Zaman: 19 Oca 2018 10:19






Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 18, 19, 20, 21, 22  Sonraki
 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: TKSYO - Taksim YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 31 Oca 2012 17:10 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 02 Kas 2011 00:10
Mesajlar: 192
Meslek: Öğretmen

tarhoncu bey hoşgeldiniz nerelere kayboldunuz feniş te durum ne bir fikrinizi almak istedim


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TKSYO - Taksim YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 31 Oca 2012 17:22 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 23 Eyl 2011 23:36
Mesajlar: 1149
Meslek: Gemi Kaptanlığı

canerex yazdı:
tarhoncu bey hoşgeldiniz nerelere kayboldunuz feniş te durum ne bir fikrinizi almak istedim


FENIS,grafiği çok güzel,eğer 1.50 nin üzerinde kalabilirse,ve 12 aylık bilanço iyi gelirse 2 tl li seviyeleri rahat görür.ytd.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TKSYO - Taksim YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 31 Oca 2012 17:25 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 15 Nis 2011 00:11
Mesajlar: 114
Meslek: Makina Mühendisliği

sayın tarhoncu nerelerdesiniz özledik siiz gerçekten....


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TKSYO - Taksim YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 01 Şub 2012 19:22 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 04 Oca 2012 23:42
Mesajlar: 109
Meslek: Yayıncı

sayın tarhoncu nerelerdesiniz özlettiniz ben hürgz soracaktım sizce alınırmı ve tksyo hala alınırmı bu seviyelerden


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TKSYO - Taksim YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 21 Şub 2012 10:44 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 02 Kas 2011 00:10
Mesajlar: 192
Meslek: Öğretmen

tarhoncu endeksin kötü olduğu zamanlarda burdasın iyi zamanın da yoksun yorumlarına ihtiyacımız var


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TKSYO - Taksim YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2012 14:45 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 23 Eyl 2011 23:36
Mesajlar: 1149
Meslek: Gemi Kaptanlığı

KRONT ve IDGYO da hareket olabilir,
KRONT,2.84 ün üzerinde kaldığı sürece olumlu,kısa vadeli hedef 3.30
IDGYO,3tl nin üzerinde kaldığı sürece yön yukarı.kısa vadeli hedef, 3.50-3.80 aralığı YTD...


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TKSYO - Taksim YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2012 16:43 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 02 Kas 2011 00:10
Mesajlar: 192
Meslek: Öğretmen

tarhoncu hocam nerde kaldınız hoşgeldiniz bu arada 1,26 maliyetli mrbyo var 10 gündür duruyor bir hareket yok ne dersiniz hisse değişiklik zamanı geldimi. teşekkürler


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TKSYO - Taksim YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2012 18:23 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 23 Eyl 2011 23:36
Mesajlar: 1149
Meslek: Gemi Kaptanlığı

canerex yazdı:
tarhoncu hocam nerde kaldınız hoşgeldiniz bu arada 1,26 maliyetli mrbyo var 10 gündür duruyor bir hareket yok ne dersiniz hisse değişiklik zamanı geldimi. teşekkürler


sadece haberi bekliyor,mal gedikte toplu zaten,kap bir haber düşşe gedik girişim sermayesine dönüşmek için, asıl hareket o zaman başlar. (arada GÜNLÜK borsa yorumlarındaki NIBAS-Y sayfasındada yazıyor olacağım)


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TKSYO - Taksim YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 03 Mar 2012 14:21 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 02 Kas 2011 00:10
Mesajlar: 192
Meslek: Öğretmen

tarhoncu hocam bloğu silmişsiniz.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TKSYO - Taksim YO Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 15 Mar 2012 21:18 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 23 Eyl 2011 23:36
Mesajlar: 1149
Meslek: Gemi Kaptanlığı

OSMEN-y yarın dikkat etmek lazım. bugun %5 primle kapattı. (OSMEN-Y) sayfasında yazıyor olacağım


Çevrimdışı
 Profil  
 

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 18, 19, 20, 21, 22  Sonraki


 Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir



Geçiş yap:  
kredi
Uyarı : Bu sitede tüm içeriği üyelerimiz oluşturmaktadır.5651 sayılı yasa gereği hukuki sorumluluk içeriği oluşturan üyemize aittir.Hukuka aykırı bir içerik gördüyseniz
ya da herhangi bir üyenin içeriği nedeniyle haklarınızın ihlal edildiğini düşünüyorsanız borsayorumu@borsayorumu.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.