TRGYO - Torunlar GYO Hisse Senedi Yorumları : T GRUBU HİSSE SENETLERİ

Zaman: 24 May 2012 01:17

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 197  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: TRGYO - Torunlar GYO Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 13 Eki 2010 12:53 
Kullanıcı avatarı
Konum: Bilgiyi uygularsanız büyürsünüz, Paylaşırsanız efsane olursunuz.

TRGYO - Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Hisse Senedi Yorumları

Halka Arz Talep Toplama Tarihleri: 13 - 14 - 15 Ekim 2010
Birim Hisse Fiyat Aralığı: 5.50 TL - 7,50 TL
Konsorsiyum Lideri: İş Yatırım

http://www.torunlargyo.com.tr/anasayfa.html
http://www.isyatirim.com.tr/TorunlarGYO_HalkaArz.aspx

Mesaj BaÅŸlığı: Re: TRGYO - Torunlar GYO Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 13 Eki 2010 13:10 
Kullanıcı avatarı

merhabalar.Diyelim ki 7.5 tan alım emri verdim.bundan sonraki gelişmeler iyi yada kötü nasıl oluyor.bilgilendirirseniz sevinirim..

MesajGönderilme zamanı: 15 Eki 2010 00:31 
Kullanıcı avatarı
Konum: Bilgiyi uygularsanız büyürsünüz, Paylaşırsanız efsane olursunuz.

Torunlar GYO ve Torunlar Gıda ile ilgili, sahipleri ile ilgili biraz bilgi sunalım.

Ortaklık yapısı dahilinde pay sahiplerine bakarsak http://www.torunlargyo.com.tr/ortaklik.html#detay

Aziz TORUN: Genelde Nakşibendi tarikatına yakın duran kişilerin kurucu ve yönetici olarak yer aldığı, imam hatip kökenli üniversite mezunlarına yardım sağlamak için faaliyete geçmiş Ensar Vakfı'nın kurucuları arasındadır. Bu vakfın kurucuları arasında BİM'in sahibi Mustafa Latif Topbaş'ın kardeşi bugünün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı "Kadir Topbaş", bugünün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı "Ömer Dinçer" gibi isimler var. Başbakan Tayyip Erdoğan'ın ara ara uğradığı bir vakıftır.

Yani şirket patronu ve şirket aynen BIMAS gibi iktidara yakındır, iktidar döneminde işi hep iyi gitmiştir. Antalya Deepo tek katlı ancak güzel, büyük ve yoğun talep gören alışveriş merkezidir, şirketin başarılı gayrımenkul yatırımlarından birisidir.

Şirket içinde Aziz TORUN'un akrabaları var (Mehmet TORUN, Yunus Emre TORUN).

Bundan ayrı küçük ortaklardan Ali COŞKUN'u görüyoruz, Adalet ve Kalkınma Partisi hükümetinde Sanayi ve Ticaret Bakanlığı yapmıştı.

Yani şirket hükümete yakın isimlerin şirketidir. Yaptığı işler açısından da başarılı işler, yatırımlar yürütmüştür. Ancak bu ne derece halka arza ve senede yansıyacaktır, bunu hep birlikte izleyerek göreceğiz. YTD.

MesajGönderilme zamanı: 15 Eki 2010 00:48 
Kullanıcı avatarı
Konum: Hatalar ik başta acı verir, daha sonra bu muhteşem koleksiyona TECRÜBE denir.[Ankara]

aracı kurumumdan gelen al tavsıyesını oncelıkle aktarmak ıstıyorum bu hısse ıcın ..nedenını sordugumda ise:

bu hısse nın halka arz olunacak kısmının % 90 lık kısmı yabancıya gerıye kalan % 10 luk cok kç bır kısmını ıse yerlı yatırımcıya ayırmış olmalarını sebep gosterdı..
yanı halka arz olunacak kısmının sadece % 10 yerlı yatırımcıya verılecek. tabıkı buda hısse sayısı acısından kıymetlı kılacaktır.. arz düşük talep fazla olursa ne olacagını sızler tahmın edın ..bu arada tabıkı yabancıya ayrılan % 90 lık kısmında ne denlı başarılı bı halka arz olur onu bılemem. ben hıssede oldugum ıcın almadım ama takıp edıyorum sımdılık..

MesajGönderilme zamanı: 18 Eki 2010 13:02 
Kullanıcı avatarı

hdfyo beni batırdı inşallah torunlar düze çıkaracak umutluyum :lol: :lol:

MesajGönderilme zamanı: 19 Eki 2010 13:22 
Kullanıcı avatarı

bjk hisselerinden bir miktar para kazanmıştım.Hepsini satıp trgyo aldım .Bugün hesabıma baktım 2036 adet hesabıma geçmiş.İnşallah hayırlı olur.Tüm arkadaşlara hayırlı kazançlar dilerim.Bu arada hisse ne zaman işlem görmeye başlayacak bilen varmı?

MesajGönderilme zamanı: 19 Eki 2010 13:43 
Kullanıcı avatarı

trgyo bende aldım ama iki sorum olcak bilen arkadaslara
1.)trgyo %20 yerlı ıdı fıyatlar 7.3dan gerceklestiğine göre burdan sunumu anlıyacaz bu 20lık kısıma talep yeterınce olmadımıda fıyatlar tavandan gerceklesmedı...ve bu talep azlıgı ıse hısse ısleme basladıgında gıtmıycek anlamımı cıkmalı?
2.) hısse nezman işleme baslıycak?
tÅŸk

MesajGönderilme zamanı: 20 Eki 2010 14:03 
Kullanıcı avatarı

BENCE HERKES RAHAT OLSUN. FİRMA YABANCI ARZI TALEP AZLIĞINI TORUNLAR GIDANIN 15.000.000 LOT ALMASI İLE TELAFİ ETTİ. NİYE YATIMCILARA VERMEK VARKEN KENDİ ALDI. FİRMANIN NİYETİ KÖTÜ OLSA İDİ BÖYLE YAPARDI. AYRICA SİNPAŞ GYO 67.117.510 LOT İLE İŞLEME AÇILMIŞ ÜSTELİK 7.60 FİYAT İLE. TEMETTÜ VE SERMAYE ARTTIRIM FİYATI O AN İÇİN 1.62 DENK GELİYOR. ŞU AN 2.28 FİYATI VAR. TRGYO MALİ YAPISI VE KARLILIK İLE HERŞEY İLE BİRİNCİ BİR FİRMA........ RAHAT OLUN 10.00 SOLUKSUZ GÖRÜR BENCE. RAHAT OLUN..........

MesajGönderilme zamanı: 20 Eki 2010 15:15 
Kullanıcı avatarı

ıns dedıgın gıbı olur... aynı umutlarla gırdık bakalım..sadece ıcım sundan rahat param saglam bısırkette :)) varsın dursun cıkmazsa eger elbet bı gun cok cıkacaktır

MesajGönderilme zamanı: 20 Eki 2010 17:02 
Kullanıcı avatarı

hknktn yazdı:
bjk hisselerinden bir miktar para kazanmıştım.Hepsini satıp trgyo aldım .Bugün hesabıma baktım 2036 adet hesabıma geçmiş.İnşallah hayırlı olur.Tüm arkadaşlara hayırlı kazançlar dilerim.Bu arada hisse ne zaman işlem görmeye başlayacak bilen varmı?

dostum nasıl hesabına geçti yarın itibari ile işlem görmeye başlamayacak mı bu senet ?

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 197  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir