TRNSK - Transtürk Holding Hisse Senedi Yorumları : T GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 100

Zaman: 24 May 2012 01:19

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 109  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: TRNSK - Transtürk Holding Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 22 Åžub 2012 15:08 
Kullanıcı avatarı

mevlut_82 yazdı:
Allah Allah bi ben kalmışım burada kendim yazayım kendim okuyayım oldu.
Pili bitti yine, tutunamadı gitti yaw 1,15 ondan sonra hemen aşağı,

gerçektende senden başka kimse kalmamış gibi. bir tek sen yazıyorsun..ama merak etme bugün bende geldim senin yanına.biliyorum bulaşılacak bir hisse değil ama kumarı seviyorum herhalde::))

MesajGönderilme zamanı: 22 Åžub 2012 16:15 
Kullanıcı avatarı

eyvallah; inşallah gelişinle şenlenir ortalık, kardan bahsederiz zarardan değil tabii çıkabilirsek zarardan

MesajGönderilme zamanı: 22 Åžub 2012 16:38 
Kullanıcı avatarı

merhaba arkadaslar ben varım da bu hıssede artık ezberledıgımız ıcın yorumuna bıle gerek kalmıyor 1.00 _ 1.04 arası oynar 1.05 den sonra 1.20 ye kadar ılerler pat gerı cakılır say bastan devam 1.00 dan baslar yıne dıkkat edersenız borsada yasaklı olanlar hep trnsk maktk yaverlerı onlar gerı cekılınce hısseler taban taban devam edıyor galıba onlara verılen ceza bızede verıldı :))))hep oynamasınlar dıye dert yanıyoruz ama oynamadılarmıda böle çiledeyız :)))

MesajGönderilme zamanı: 22 Åžub 2012 17:15 
Kullanıcı avatarı

kesinlikle haklısın arkadaşım. onlarlanda olmuyor onlarsızda kimse bulaşmıyor. Aslında bizim hatamız çok kısa sürede yüksek karlar etmek istememiz. sağlam yatırım yapmak uzun vadeli kazanmak isteyenler işbankası halk bankası vb. sağlam şirketlerin hisselerini alıyor. ne yapalım düştük artık kendi düşen ağlamaz misali beklemekten başka çaremiz yok bu tür hisselerin speklerin hissesi olduğunu bile bile girdik

MesajGönderilme zamanı: 22 Åžub 2012 17:25 
Kullanıcı avatarı

BELKİ ETİK DEĞİL AMA DOGUB'A BAKAR MISINIZ DAHA BİR AY OLMADI 1,10 LARDAN 2,65 LERE GELDİ. SAĞLAM BASARAK HEMDE GERİYE DÖNÜŞ OLMADAN BU SEVİYEYE KADAR GELDİ BİZİM TRNSK YA BAKIN 10 PUAN YÜKSELİYORSA 15 PUAN GERİ GELİYOR. ÖNCEKİ YORUMUMDA ANLATMAK İSTEDİĞİM TAM DA BU

MesajGönderilme zamanı: 23 Åžub 2012 01:23 
Kullanıcı avatarı
Konum: 37°34′17.26″ Kuzey enlemi -- 44°16′58.41″ Doğu boylamı

risk arttıkça kazanç artıyor sanki :)
sağlam şirkette azar azar, spek hissede bir anda çok kazanç ya da çok kayıp :(

dediğin gibi kendi düşen ağlamaz. zarar çıkıncaya kadar bekleyeceğim ben de...

MesajGönderilme zamanı: 23 Åžub 2012 17:20 
Kullanıcı avatarı

ÜÇ GÜNDE ALDIĞINI BİRGÜNDE VERECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR

MesajGönderilme zamanı: 23 Åžub 2012 23:57 
Kullanıcı avatarı

mevlut_82 yazdı:
kesinlikle haklısın arkadaşım. onlarlanda olmuyor onlarsızda kimse bulaşmıyor. Aslında bizim hatamız çok kısa sürede yüksek karlar etmek istememiz. sağlam yatırım yapmak uzun vadeli kazanmak isteyenler işbankası halk bankası vb. sağlam şirketlerin hisselerini alıyor. ne yapalım düştük artık kendi düşen ağlamaz misali beklemekten başka çaremiz yok bu tür hisselerin speklerin hissesi olduğunu bile bile girdik

aynen öyle dostum.borsadakilerin genelde hatası bu.sabırsızlık ve çok kısa sürede çok kar etme isteği..bak ben bu kağıda CEMAŞ tan çıkarak geldim.3 ay önce başladım almaya ve çeşitli seviyelerden aldım.ortalamam 1,25 civarıydı.geçen günkü hareket sonrası 1,85 den verdim gitti.Allah bereket versin. 3 ayda bankanın %10 dan yaklaşık 5 senede vereceği parayı aldım ve çıktım.Ama onca uyarılarıma rağmen sıkılıp ve sabredemeyip 1,30 lardan 1,40 lardan satan arkadaşlarımda oldu.çok ah vah ettiler ama iş işten geçti.benim bu paraya şu an için ihtiyacım yok.(Allah muhtaç etmesin).hedeflediğim rakamlara gelince satar geçerim.daha da arkama bakmam.düşcek çıkcak diyenlere aldırış etmeden sabırla bekliyeceğiz hep beraber...ok???

MesajGönderilme zamanı: 24 Åžub 2012 00:03 
Kullanıcı avatarı

coreduo yazdı:
risk arttıkça kazanç artıyor sanki :)
sağlam şirkette azar azar, spek hissede bir anda çok kazanç ya da çok kayıp :(

dediğin gibi kendi düşen ağlamaz. zarar çıkıncaya kadar bekleyeceğim ben de...

spek hisselerde kazanç doğru zamanda ve dibe yakın seviyelerden aldıysan mutlaka daha fazla.ama sabretmesini bilene.sağlam hisselerde tamamen endexe bağlı.endex giderse %1-2 giderler.ama bu hisseler endex falan dinlemez.sadece ne yapacağına spek karar verir.aynen kumar gibi.sonuçta tek bir kural vardır.ZARARINA SATIŞ ASLA YOOOKKKKK....

MesajGönderilme zamanı: 24 Åžub 2012 12:27 
Kullanıcı avatarı

Eşşeği Saldım çayıra otlaya karnını doyura meselesi oldu. yine saldılar çayıra düştükçe düşer artık

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 109  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir