Zaman: 19 Oca 2018 10:13






Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: TSKYO - TSKB Y.O.
Yeni mesajGönderilme zamanı: 07 Nis 2010 23:45 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 25 Mar 2010 00:32
Mesajlar: 174

9 nisanda açılıyor arkadaşlar, girilirmi bu hisseye ne dersiniz ?


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TSKYO - TSKB Y.O.
Yeni mesajGönderilme zamanı: 07 Nis 2010 23:56 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 26 Eki 2009 23:34
Mesajlar: 118

selam ben 900 tane almak için girdim bana 187 tane verdiler
anlaşılan kaçırmamak gerekir.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TSKYO - TSKB Y.O.
Yeni mesajGönderilme zamanı: 08 Nis 2010 18:33 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 11 Şub 2010 14:08
Mesajlar: 59

ararat yazdı:
selam ben 900 tane almak için girdim bana 187 tane verdiler
anlaşılan kaçırmamak gerekir.

alış 108 sondurumu ne ararat dirençleri ne saygılar......................


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TSKYO - TSKB Y.O.
Yeni mesajGönderilme zamanı: 08 Nis 2010 22:36 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 20 Şub 2010 15:24
Mesajlar: 57

tskyo-biraz kendini gösterdi yarın hareket başlar pazartesi devam eder tirene arkadan bakmayın söylemesi varyo ve egcyo diye diye öldüm buda ikincisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii saygılar


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TSKYO - TSKB Y.O.
Yeni mesajGönderilme zamanı: 08 Nis 2010 23:09 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 26 Eki 2009 23:34
Mesajlar: 118

neskens yazdı:
ararat yazdı:
selam ben 900 tane almak için girdim bana 187 tane verdiler
anlaşılan kaçırmamak gerekir.

alış 108 sondurumu ne ararat dirençleri ne saygılar......................


ben TSGYO nun halka arzına katıldım ve maliyet 1.05 olup ben 900 tane almak istedim fakat onlar 187 tane verdiler.geri kalan paramı iade ettiler.
anlaşılan şudur diyeceğim ki eğer halka arza fazla talep olmasaydı 900 lotun hepsini verirlerdi.
demekki talep çoktur. buda hisseyi cazip kılacaktır.
eğer endeks bozulmazsa bu kağıdı uzun vade de bilmem ama kısa vadede iyi olur kanaatindeyim.
inşaallah en güzeli olur.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TSKYO - TSKB Y.O.
Yeni mesajGönderilme zamanı: 11 Nis 2010 22:22 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 20 Şub 2010 15:24
Mesajlar: 57

BİZİM BANKAMIZ İSTİYORUZ Kİ LOT ALALIM AMA YABANCILAR YARISINI ALDILAR BİLE 1.08 VE1.09 DAN 7000 -- 8000 BİN LOT ALABİLDİM 1.25 LERDEN ALIRIM DİYORDUM AMA CUMA GÜNÜ BÜTÜN HİSSELER PİRİne oldu ki BİZİMKİ BİRAZ SÖNÜK KALDI HAREKET YARINNNN BENCE HERKESE İYİ KAZANÇLAR


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TSKYO - TSKB Yat. Ort. Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 15 Eki 2010 18:55 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 30 Eyl 2010 22:34
Mesajlar: 150
Meslek: İnşaat Mühendisliği

ARKADAŞLAR HİSSE BU GÜN İTİBARİ İLE YÜKSELİŞTE TEKNİK VE YORUMDAN ANLAYAN ARKADAŞLAR BİR BAKARSA UYUYAN DEV UYANMIŞ OLABİLİRMİ ACABA? :D


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TSKYO - TSKB Yat. Ort. Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 24 Oca 2011 00:13 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 16 Eki 2010 13:54
Mesajlar: 556
Meslek: Elektirik / Elektronik Mühendisliği

zamanı geldi bilanço çok ii bi bakın derm aman bana uyup almayn bakın


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TSKYO - TSKB Yat. Ort. Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 08 Nis 2011 18:54 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 11 Nis 2010 16:29
Mesajlar: 33

bu kagıt suan 13 unde temetü verecek karıda iyi durumda ımkb dususunu gercekleştirdi kagıt ayakta pazartesi ni bekliyorrrrrrrrr


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: TSKYO - TSKB Yat. Ort. Hisse Senedi Yorumları
Yeni mesajGönderilme zamanı: 30 Nis 2011 21:25 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 17 Oca 2011 20:04
Mesajlar: 2398
Meslek: Gemi Mühendisliği

TSKB YATIRIM ORTAKLIĞI'NIN 3 AYLIK KONSOLİDE OLMAYAN NET DÖNEM ZARARI 216.772 TL(ÖNCEKİ 1.045.491 TL)


Çevrimdışı
 Profil  
 

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki


 Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir



Geçiş yap:  
kredi
Uyarı : Bu sitede tüm içeriği üyelerimiz oluşturmaktadır.5651 sayılı yasa gereği hukuki sorumluluk içeriği oluşturan üyemize aittir.Hukuka aykırı bir içerik gördüyseniz
ya da herhangi bir üyenin içeriği nedeniyle haklarınızın ihlal edildiğini düşünüyorsanız borsayorumu@borsayorumu.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.