Zaman: 24 Oca 2017 02:04






Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: ÜLKEMİZDEKİ DÖVİZ BASKISI OYUNLARI
Yeni mesajGönderilme zamanı: 05 Şub 2015 11:52 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 20 Şub 2012 13:32
Mesajlar: 112
Meslek: Maden Mühendisliği

450 MİLYAR HİBEN GİBİ ATIP TUTARSIN. BİLMEDİĞİN TANIMADIĞIN BİR İNSANIN DOLAR İSTİFLEDİĞİNİ ANCA İDDİA EDERSİN İŞTE. MESELA BENDE 1 DOLAR BİLE YOKTUR. CAHİL DİYİNCEDE KIZIYORSUN SONRA. BEN SANA TÜRKİYENİN EKONOMİSİNİ ÖRNEKLERLE ANLATIYORUM SEN BANA DOLARCI DİYORSUN. TÜRKİYE TÜRKİYEDİR, YENİSİ ESKİSİ YOK MEMLEKETİ BÖLMENİN LÜZUMU YOK.

AZ BİRAZ ARAŞTIR DİCEM AMA ÖYLE BİR GAYRETE BUGÜNE KADAR GİRMEMİŞSİN BU SAATTEN SONRADA GİRCEĞİNİ TAHMİN ETMİYORUM. SANA EZBERLETİLENLERİ SAYARSIN ANCAK. KENDİM ARAŞTIRAYIM DEMEZSİN. BAK MESELA 450 MİLYAR HİBEYİ BANA KANITLA? BEN BAKTIM ARAŞTIRDIM BULAMADIM, 450 MİLYAR HİBEMİZ KİME NASIL YAPILMIŞ..

BANA OTURDUĞUN YERDEN BEKLİYORSUN BÜYÜMEYİ DEMİŞSİNDE ALLAH AŞKINA BANA BU MEMLEKET İÇİN NE YAPTIN Bİ SÖYLERMİSİN? BENDEN Bİ FAZLA NE KATKIN VAR MEMLEKTİN BÜYÜMESİNDE?

BEN 2300 TL MAAŞ ALIYORUM, 740 LİRA KİRA ÖDÜYORUM, 250 ELEKTRİK 50 LİRA SU ÖDÜYORUM.. 1 KIZIM VAR EVDE 3 KİŞİYİZ. KIZIM SENEYE İLOKULA BAŞLAYACAK..AYRICA BABADAN ANADAN KALAN EV ARSA FALANDA YOK. SEN BU ŞARTLARDA YAŞAYIP EKONOMİ SÜPER BİZ YENİ TÜRKİYE OLDUK DİYORSAN ZATEN AKLIN BAŞINDAN GİTMİŞ BOŞA BENLE ÇENE ÇALMA DERİM. YOK AMA SENİN HALİN VAKTİN YERİNDE BABANIN VERDİĞİ EVDE OTURUP GELECEK KAYGIN YOK İSE SÖYLE BEN SENLE BOŞA ÇENE ÇALMAYIM MERAMIMI ANLATAM DERİM.

MADEM 450 MİLYAR BAŞKA ÜLKELERE HİBE EDECEK PARASI VAR BU DEVLETİN SENİN ASIL OZAMAN DAHA ÇOK İSYAN ETMEN GEREKİR. BU MEMLEKTTE AYDA BİR PİDECİYE AİLECEK GİTMEYİ KENDİLERİNE LÜKS GÖREN MİLYONLARCA İNSAN VARKEN SEN ELALEME HİBE EDİYORSAN BURDA BİR HATA OLDUĞUNU GÖRMELİSİN. EE TABİ AZ BİRAZ VİCDANIN VARSA YENİ TÜRKİYE DİYE ŞARLATANLIK YAPACAĞINA BU MİLYARLARCA PARANIN KENDİ İNSANIMIZA KULLANILMASI İÇİN ÇABALARSIN.

bak bu haberi veren gazete zamanında cumhurbaşkanımıza telefonda "özürdilerim başbakanım,derhal gerekeni yapıyorum" diye ağlayan adam..

http://www.milliyet.com.tr/yuzde-42-evi ... t-2006265/


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: ÜLKEMİZDEKİ DÖVİZ BASKISI OYUNLARI
Yeni mesajGönderilme zamanı: 05 Şub 2015 11:56 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 02 Nis 2014 01:10
Mesajlar: 141
Meslek: Belirtmedi

PAYLAŞTIĞIN LİNK SENİ ÇOK İYİ KANITLADI.
SENİNLE YAZACAK BİR ŞEYİM KALMADI.
ISRARLA YAZDIĞIN CAHİL KELİMESİNİ İSE
SURATINA FIRLATIYORUM :)


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: ÜLKEMİZDEKİ DÖVİZ BASKISI OYUNLARI
Yeni mesajGönderilme zamanı: 05 Şub 2015 11:59 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 02 Nis 2014 01:10
Mesajlar: 141
Meslek: Belirtmedi

EVET ARKADAŞLAR MERKEZ BANKASI YENİ FAİZ KOTASYONUNU AŞAĞIYA ALDIĞINDA DOLAR GERİ ÇEKİLECEKTİR.
PANİK YAPACAK BİR DURUM YOK.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: ÜLKEMİZDEKİ DÖVİZ BASKISI OYUNLARI
Yeni mesajGönderilme zamanı: 05 Şub 2015 12:05 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 20 Şub 2012 13:32
Mesajlar: 112
Meslek: Maden Mühendisliği

bak okumaya bile tenezzül etmedin. sonra cahillik zoruna gidiyor. sen istediğin kadar istediğin yere fırlat o cahillik üzerine yapışmış..


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: ÜLKEMİZDEKİ DÖVİZ BASKISI OYUNLARI
Yeni mesajGönderilme zamanı: 05 Şub 2015 12:09 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 02 Nis 2014 01:10
Mesajlar: 141
Meslek: Belirtmedi

OKUDUM ZATEN DOLAR SEVDALISI.
AMA YAZDIKLARINI OKUDUM.
LİNKİ AÇMADIM EVET.YALANCININ YALANCI ŞAHİDİNE İHTİYACIM YOK :)
DOLARCILAR SİZİ


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: ÜLKEMİZDEKİ DÖVİZ BASKISI OYUNLARI
Yeni mesajGönderilme zamanı: 05 Şub 2015 12:17 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 20 Şub 2012 13:32
Mesajlar: 112
Meslek: Maden Mühendisliği

yazdıklarımı okuduysan 450 milyar lirayı kime nasıl ne zaman hibe etmişiz kısmını es geçmemişsindir sanırım.. bu memlekette asgari ücret 1000 liradan fazla ben mi bilmiyorum ? kiralar büyük şehirlerde 500-600 liradan başlamıyor da ben mi yalan söylüyorum.. cevap veremedin hiç birine farkında mısın? muhtemelen değilsin. . dolarım olmadığını söylememe rağmen dolar sevdalısı diyerek aklınca alay ediyorsun. buda senin potansiyelini göstermekte.

EĞER 450 MİLYAR HİBEYİ GÖSTERECEK BİR KANITIN YOKSA FAZLA KONUŞMA DERİM. YOK VARDIR ELİNDE GÖSTERECEK BİR KAÇ ŞEY GÖSTER BEN REZİL OLDUĞUM İLE KALAYIM.. MADEM BENİM GÖSTERDİKLERİne oldu ki SENİN DOĞRULARINI GÖRELİM.

AMA ŞİMDİ SEN NE DİYECEKSİN, " BEN NE GÖSTERİCEM KENDİN ARAŞTIR BUL, BEN SANA KANITLAMAK MECBURİYETİNDE DEĞİLİM". KLASİK SENİN GİBİLERİNİN TAKTİĞİDİR BU.. AMA BEN SANA YUKARIDA ARAŞTIRDIM ANCAK BÖYLE BİR HİBE GÖREMEDİĞİMİ SÖYLEDİM. ALLAHA ŞÜKÜR KARAKTERİMDE SÖYLEDİĞİM LAFIN ARKASINDA DURACAK KADAR DA YETERLİDİR.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: ÜLKEMİZDEKİ DÖVİZ BASKISI OYUNLARI
Yeni mesajGönderilme zamanı: 05 Şub 2015 12:21 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 02 Nis 2014 01:10
Mesajlar: 141
Meslek: Belirtmedi

HEE BELGELER MİLLETİN ELİNDE OLMALI YANİ.
NEYSE SEN UÇMUŞSUN ALAYBEYLİ.
BEN FAYDALI YORUM YAZIN DİYE KONU AÇMIŞTIM, SEN AVRUPAYI DEĞİL TÜRKİYEYİ HEDEF ALMIŞSIN.
SALDIRDIĞIN YER YANLIŞ, SENLE UZLAŞAMAYACAZ.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: ÜLKEMİZDEKİ DÖVİZ BASKISI OYUNLARI
Yeni mesajGönderilme zamanı: 05 Şub 2015 12:30 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 20 Şub 2012 13:32
Mesajlar: 112
Meslek: Maden Mühendisliği

SEN NEREDEN BİLİYORSUN 450 MİLYAR HİBEYİ? MADEM BELGE YOK ELİNDE?

BENİM AMACIM SENLE UZLAŞMAK DEĞİL ZATEN, SANA AZDA OLSA DOĞRUYU GÖR, YANDAŞ MEDYANIN GAZINA GELME DİYE UYARI.. BAK O KADAR ŞEY YAZIYORUM SEN SADECE İKİ KELİMESİNE CEVAP VERMEYE ÇALIŞIYORSUN. BU MEMLEKETTE GEÇİM SIKINTISI VAR MI? VAR.. İNSANLARDA GELECEK KAYGISI VAR MI? VAR. SEN HALA NASIL OLURDA TÜRKİYENİN UÇUP KAÇTIĞINI SÖYLERSİN.

HA DİYOSAN BU SIKINTILAR TÜRKİYEDE YOK HERKESİN YAŞAMI REFAH SEVİYESİNDE, O ZAMAN DERİM Kİ GEL SENDE TÜRKİYEDE YAŞA, BUNU DİYEN ADAM ZATEN BU MEMLEKETTE YAŞAMIYORDUR.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: ÜLKEMİZDEKİ DÖVİZ BASKISI OYUNLARI
Yeni mesajGönderilme zamanı: 05 Şub 2015 12:52 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 02 Nis 2014 01:10
Mesajlar: 141
Meslek: Belirtmedi

YOK SEN KENDİNİ LİNKLE İSPAT ETTİN,
SİZİ ZATEN SANDIKTA DÖVÜYORUZ. SANA DAHA NEDEN YAZACAĞIM.
SANA NEYİ İSPAT EDECEĞİne oldu ki.
SEN ZATEN BENİM GİBİ İFTİRA ATACAK ADAM ARIYORDUN . BULDUM SANIYORSUN AMA.
YOK
SENİN GİBİLERİN ÇAMURLARINA HEDEF OLACAK KİŞİ DEELİM DOLARCI.
SEN 2008 YILI OCAK AYI ELEKTRİK FATURANI 5 DAKİKA İÇİNDE BİZE GÖSTER.
BAK BEN SENİN BELGENİ SORUYORUM HA DEVLETİN DEĞİL.:)
YUKARIYA CEVAP:
EFENDİ GİBİ BÖLÜCÜLÜK , AŞIRILIK, TERÖRİSTLİK YAPILMASIN BU ÜLKEDE , HERKESE YETER PARAMIZ.
AMA O DA SİZİN İŞİNİZE GELMEZ DEĞİLMİ DOLARCI.
SEN HELE BAH BAHALIM ELEKTRİK FATURASINI BUL 5 DAKİKAYA .
YOKSA BELGE YALANCISI SEN OLACAKSIN DOLARCI. HADİ BAŞLADI 5 DAKİKAN.
BULAMAZSAN FATURAYI REZİL OLACAN BURDA HA..
DOLARCI SENİ..)


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: ÜLKEMİZDEKİ DÖVİZ BASKISI OYUNLARI
Yeni mesajGönderilme zamanı: 05 Şub 2015 12:53 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 02 Nis 2014 01:10
Mesajlar: 141
Meslek: Belirtmedi

VAY CANINA MİLLİYETÇİ KONUŞMALARIMLA BİLE DOLAR DÜŞTÜ ..
AZ DAHA DÜŞÜRSEM DOLARI DOLARCILAR İPNOMU TESPİT EDERLER Mİ ACABA?
:)


Çevrimdışı
 Profil  
 

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki


 Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir



Uyarı : Bu sitede tüm içeriği üyelerimiz oluşturmaktadır.5651 sayılı yasa gereği hukuki sorumluluk içeriği oluşturan üyemize aittir.Hukuka aykırı bir içerik gördüyseniz
ya da herhangi bir üyenin içeriği nedeniyle haklarınızın ihlal edildiğini düşünüyorsanız borsayorumu@borsayorumu.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.