Üyelere Duyuru!!!!! Dolandırıcılara İnanmayın! : DUYURULAR

Zaman: 24 May 2012 01:34

Yeni baÅŸlık gönder Bu baÅŸlık kilitlenmiÅŸtir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Üyelere Duyuru!!!!! Dolandırıcılara İnanmayın!
MesajGönderilme zamanı: 28 Tem 2011 22:12 
Kullanıcı avatarı
Konum: Bilgiyi uygularsanız büyürsünüz, Paylaşırsanız efsane olursunuz.

SİTEMİZE SON DÖNEMDE FARKLI İSİMLERLE ÜYE OLUP, "ŞU ŞU HOCA FACEBOOK'TA/MSN'DE (SANAL ORTAM) BİLGİLERİNİ BİZİMLE PAYLAŞMAKTADIR VE TAHMİNLERİ %100/95 ORANINDA DOĞRU ÇIKMAKTADIR. SİZ DE GELİN."

GİBİ, SANAL ORTAMDA VERGİ MÜKELLEFİ OLMADAN, İLLEGAL YOLLARLA VE YASAL TEMELDE HERHANGİ BİR ALTYAPISI OLMADAN HİZMET VERMEK ADI ALTINDA DOLANDIRICILIK FAALİYETİ YÜRÜTEN KİŞİ YADA KİŞİLERE İNANMAYINIZ!

ÇÜNKÜ YATIRIM DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ ÜCRET VE FATURA KARŞILIĞI VE SÖZLEŞMEYE DAYALI OLARAK, DEVLET KURUMLARININ VERDİĞİ YETKİYE DAYANILARAK SUNULUR. BUNUN DIŞINDA VE HATTA "YARDIM" ADI ALTINDA PARA TALEP EDENLERE İTİBAR ETMEYİNİZ..!

Mesaj BaÅŸlığı: Re: ÅžARLATANLARA VE İLLEGAL FAALİYET YÜRÜTENLERE İNANMAYIN!
MesajGönderilme zamanı: 10 AÄŸu 2011 15:25 
Kullanıcı avatarı
Konum: Bilgiyi uygularsanız büyürsünüz, Paylaşırsanız efsane olursunuz.

pek çok sayfaya konulan bu mesaj bu duruma bir örnektir, durumu ilgili mercilere ilettik:

<s.a arkadaÅŸlar.
saygısızlık etmek istemem ama (*******@*****.com) facebooktaki ******* hocamızın günlük hisse analizleri hiç şaşmadı, 2 aydır bu gruptaki takibim neticesinde günlük verdiği hisselerden minimum %4 kazandım, bazen çıkmasada zarar etmiyorum. her ky kardeşimizi bekleriz amaç ky yı yalnız bırakmamaktır.Duvarından geri dönük incelemenizi öneririm .saygılarımla.>

Yeni baÅŸlık gönder Bu baÅŸlık kilitlenmiÅŸtir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir