VANGD - Van Et Gıda San. Hisse Senedi Yorumları : V GRUBU HİSSE SENETLERİ - Page 74

Zaman: 24 May 2012 01:40

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 70, 71, 72, 73, 74

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: VANGD - Van Et Gıda San. Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 07 May 2012 10:00 
Kullanıcı avatarı

vangd yine yükselişte.

mepet'de de bu yükselişi görmek istiyorum.

MesajGönderilme zamanı: 07 May 2012 12:30 
Kullanıcı avatarı

vangıda yaptın yapacagını gel gel yaptın bızlere cıktın vurdun bızleri kendını asagıya saldın bıraz pıyasada guvenılırlıgını artır artık senın degerlerını buralar degıl 4 5 arası gerek ne hakla hızmet yapıyorsun buralarda amacın borsada mılletı carpmak mı dır para haklamakmı suc ımkb de ne alıyon bu hısseyı tekrardan ayıpdır yazıktır ınsanları sogutup duruyorlar.

MesajGönderilme zamanı: 07 May 2012 17:42 
Kullanıcı avatarı

temham yazdı:
vangıda yaptın yapacagını gel gel yaptın bızlere cıktın vurdun bızleri kendını asagıya saldın bıraz pıyasada guvenılırlıgını artır artık senın degerlerını buralar degıl 4 5 arası gerek ne hakla hızmet yapıyorsun buralarda amacın borsada mılletı carpmak mı dır para haklamakmı suc ımkb de ne alıyon bu hısseyı tekrardan ayıpdır yazıktır ınsanları sogutup duruyorlar.

yine yapacaklarını yaptılar 1-2 hissesini hafif canlandırdılar 1,39 dan vangd yı kapanışta vermemişti satış kısmı kapalıydı bügün açılışta 1.39 un altından açıldı sadece tebrik ediyorum benim gibi küçük yatırımcıları yine silkelediler bu sefer ben sazan olmadım ama diğer alıcılar tuzaga düştü.yine yapacaklarını yaptılar kapanış a doğru 1.29-1.32ten kapattı bu mahkeme işi olmadan sayın galip öztürk ün hiç bir hissesi yükselecegini zannetmiyorum ytd

MesajGönderilme zamanı: 07 May 2012 18:37 
Kullanıcı avatarı

.Hissedarlarının alınteri ve emeğini çaldığını çok insan söylüyor..hisselerinde çarpılan,gözyaşı döken, feryatları yürek parçalayan insanları acaba parmaklıklar arkasında düşünüyor mu?. yakalanmadan önce bile hisselerini alanların paraları sabun gibi eridi..
Hissenin aşırı satım bölgesinde ki göstergeleri yukarı dönüş işareti verdi..ama yine de temkinli olmak lazım..taban oluşumu beklenmeli..

MesajGönderilme zamanı: 11 May 2012 17:48 
Kullanıcı avatarı

BÜĞÜN CUMA HUTBESİNDE ALLAH KABUL ETSİN ANKARA KOCATEPE MÜEZZİNİYDİ KUL HAKKINDA KONUŞTU İSTEDİĞİN KADAR HAYIR İŞLE İSTEDİĞİN KADAR CAMİ YAPTIR KUL HAKKINI BİLEREK KASTEN TİCARET ALTINDA ELLERİNDEKİ PARALARINI ALSAN DA CEVABINI VERECEKSİN EĞER Kİ İNANÇLI BİRİSİYSEN
ÇOĞU KİŞİ BEDDUALARIYLA MAHŞER DE SENİ BEKLİYOR KİME OLDUĞUNU O ANLAMIŞTIR.

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 70, 71, 72, 73, 74

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir