Zaman: 24 May 2012 01:42

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sonraki

Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: 1'e 270
MesajGönderilme zamanı: 16 Ağu 2011 16:45 
Kullanıcı avatarı
Konum: Bilgiyi uygularsanız büyürsünüz, Paylaşırsanız efsane olursunuz.

boga_efe yazdı:
1'e 270

Neden mi bahsediyorum? Vestel hisse senetlerinden yıl 1994 vestel hisse senetleri1000 lira civarında.Yıl2000 vestel hisse senetleri 270.000 lira.Bu hisse senedine beş ile on yıl arasında yatırım yapanlar çoktan zengin oldular.Bence aralarında tek bir aracı kurumda çalışan yoktur. Neden mi? Herkesin bir saat sonrasını düşündüğü bir yerde bizler bir yabancı gibi düşünebilirmiyiz bizlerin yapısına uygunmu bu strateji 0,40 al 0,45 saat aracı kuruma boş yere çok komisyon öde sen para kazanma. Gelişmiş ülkelede resmin tamamına bakıyolar bizdeki gibi bir saat sonraya değil. Umarım bizde de öyle düşünen insanlar çıkar. Sevgilerle, Hoşcakalın.

Mesaj Başlığı: Re: VESTL- Vestel Hisse Senedi Yorumları
MesajGönderilme zamanı: 30 Ağu 2011 01:45 
Kullanıcı avatarı

Resim
29/08/2011 06:36

*TEKRAR-VESTEL'İN 6 AYLIK KONSOLİDE NET DÖNEM KARI 36.396.000 TL(ÖNCEKİ -3.229.000 TL)

grafıkta 2009 dıbınden gelen trend çizgısınden destek alındıgı goruluyor.duseltmeye bakınca 3 dalgalık mavi ile çizilen yatay duseltme olusmulş ve bu donemde yatırımcı resmen gun gormemiştir,ancak duseltmenın bıtmiş olması kuvvetle ıhtımaldır çunku bu tur yatay duseltmelerde ilk iniş A ile son iniş C dalgaları sıklıkla eşittir ve bu eşitlık sozkonusudur.AYRICA C DALAGASININ SONUNA DOGRU UYUMSUZLUK OLMASI DA C DALŞGASIN BİTTIGINI ANLATMAKTADIR.2.20 LER GECILNCE Kİ YAKINDA OLUŞACAGINI VE ONEMLİ BİR ÇIKIŞ DALGASININ OLUŞACAGINI BEKLIYORUM. SON GUN OLUŞAN BOŞLUK ,ARTIŞIN DAHA DA HIZLANACAGINI BİZE ANLATMAKTADIR.YTD.
Şimdiden ozur dilerım lakin çok fazla dikkatimi çeken bir çalişma oldu,bu kadar yuksek kar ve tv de a. zorlunun hısselerımızi almamız sozkonusudur demesi,bunlar çok onemli haber,duyum ve teknık analiz olması itibarı ile paylaşmak istedim.ytd.
kesınlıkle tavsıye degıldır,yanlızca teknık paylaşimdır.

MesajGönderilme zamanı: 02 Eyl 2011 02:59 
Kullanıcı avatarı

*tekrar-vestel'in 6 aylık konsolide net dönem karı 36.396.000 tl(önceki -3.229.000 tl) tekrar hatırlatmakta fayda var,bu haber sonrası boşluk yapılarak yarım senaslık gunde artıda kapoatmiştır,haber fazla kullanılamadı....ytd...

MesajGönderilme zamanı: 03 Eyl 2011 20:40 
Kullanıcı avatarı

Sn Olgunnn aşağıdaki bugünün radikal gezatesindeki haberigeçen sayfalarda henüz belli olmayan 3 firma olarak aşağıdaki konudan bahsediliyordu. sizce bu haberin bir etkisi olur mu?

İş hacmi yüzde 25 artacak
Servis, Electra, Atlantic ve New Pool markalarıyla İtalya, İspanya, İngiltere ve Fransa pazarlarına odaklanacaklarını vurgulayan Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanvekili Turan Erdoğan, “Bu satın almalarla beyaz eşya ihracatımızı 3 yılda 750 milyon dolardan 1 milyar dolara taşıyacağız” dedi. Dünyanın en büyük elektronik ve beyaz eşya fuarlarından biri olan IFA dün Almanya’nın Berlin kentinde başladı. Fuarda Türkiye’den Vestel, Arçelik ve Beko gibi Avrupa pazarında ağırlığı olan Türk firmalar da boy gösterdi.
IFA 2011’de Türkiye’den gazetecilerle bir basın toplantısı yapan Turan Erdoğan, “Fırsat doğdu. Antonio Merloni firmasının dört markası Servis, Electra, Atlantic ve New Pool’u geçen ay normal zamana göre daha ucuza almış olduk. 4 yıllık iş planlarımızı yaptık. Bu markalarla Avrupa’daki iş hacmimizi yüzde 25 arttıracağız” diye konuştu. Erdoğan, satın aldıkları markalarla ilgili şu bilgileri verdi: “Aldığımız Servis markası İngiltere’de yerel bir marka. Yüzde 6 pazar payı var. İkinci markamız Electra. Bu markayı bütün Avrupa’da beyaz eşya, buzdolabı ve klimalarda kullanacağız. Üçüncü markamız Atlantic İtalya’da biliniyor. Philco’nun 1950’de kurduğu ikinci markası. New Pool ise İspanya’da üst sınıf bir marka. Dördünü de İtalya’da kayyuma devredilen Antonio Merloni’den aldık.”

MesajGönderilme zamanı: 05 Eyl 2011 10:41 
Kullanıcı avatarı

olgunnn yazdı:
    Resim

*TEKRAR-VESTEL'İN 6 AYLIK KONSOLİDE NET DÖNEM KARI 36.396.000 TL(ÖNCEKİ -3.229.000 TL)

grafıkta 2009 dıbınden gelen trend çizgısınden destek alındıgı goruluyor.duseltmeye bakınca 3 dalgalık mavi ile çizilen yatay duseltme olusmulş ve bu donemde yatırımcı resmen gun gormemiştir,ancak duseltmenın bıtmiş olması kuvvetle ıhtımaldır çunku bu tur yatay duseltmelerde ilk iniş A ile son iniş C dalgaları sıklıkla eşittir ve bu eşitlık sozkonusudur.AYRICA C DALAGASININ SONUNA DOGRU UYUMSUZLUK OLMASI DA C DALŞGASIN BİTTIGINI ANLATMAKTADIR.2.20 LER GECILNCE Kİ YAKINDA OLUŞACAGINI VE ONEMLİ BİR ÇIKIŞ DALGASININ OLUŞACAGINI BEKLIYORUM. SON GUN OLUŞAN BOŞLUK ,ARTIŞIN DAHA DA HIZLANACAGINI BİZE ANLATMAKTADIR.YTD.
Şimdiden ozur dilerım lakin çok fazla dikkatimi çeken bir çalişma oldu,bu kadar yuksek kar ve tv de a. zorlunun hısselerımızi almamız sozkonusudur demesi,bunlar çok onemli haber,duyum ve teknık analiz olması itibarı ile paylaşmak istedim.ytd.
kesınlıkle tavsıye degıldır,yanlızca teknık paylaşimdır.

Bu iş bu kadar hadı hedef ust band....ytd

MesajGönderilme zamanı: 05 Eyl 2011 23:32 
Kullanıcı avatarı

Resim
fazla denecek bişey kalamamış beklemekten başka ...
detaylı bır analız yapınca oluşan uyumsuzluk,gostergede trend kırılması ve beklentımız fıatında gostergeyı takıp etmesıdır.Aşagıdan ve yuakardan gelen trend öçizgileri birbirine yaklaşmakata ve sıkışmayı bildirmemktedır,altta çizilen kısa vadeli siyah yukseliş trendının destegı net şekılde gorunuyor bu sevyelerın ustunde kaldıkça çıkış ıhtımalı yuksektır ve trend kırılması yarın için 2.30 gecılınce her gecen gun ise dahada azalarak oluşacaktır.yani yarın 2.30 ,sonraki gun 2.29,daha sonraki gunler için se 2.28 ler gecılırse trend kırılmiş olacaktır.ytd.
trend kırılması çok yakın gorunmektedır çunku çok guzel hab erler gelmektedır.itayan markalarının satın alınmasıi,bilanço da yuksek kar acıklanması ve benım bekledıgım;a.zorlunun tv de dedıgı gıbı hısselerımızı bızde alacagız demesının daha resmi hale gelmesi.ytd.

MesajGönderilme zamanı: 13 Eyl 2011 23:49 
Kullanıcı avatarı

Resim

3 KEZ DENENEN YUKARDAN GELEN TREND ÇİZGİSİ BU KEZ GECİLECEKTİR.Hiçbir trend çok uzun sure yaşayamaz,bu tur trendler guç kazanmiştır ve gecılmesı ıle onemli çıkışlara sebeb olabılır.ytd

MesajGönderilme zamanı: 14 Eki 2011 20:44 
Kullanıcı avatarı

Vestel'e Arkadaş larımın zoru ile grdim 2.14 ten bakalım ne olacak hiç güvenmediğim bir hisseye bütün paramı yatırdım hadi hayırlısı. Beni Yanılt VESTEL bu sefer kazandır geçen sene alıp Satmıştım zarara bu hisseyi bir daha almam dedim ama aldım bakalım ne olacak 2. 29 da bırakacağım....

MesajGönderilme zamanı: 18 Eki 2011 13:33 
Kullanıcı avatarı

MİLLİYET GAZETESİ EKONOMİ SERVİSİ

Türk Telekom (TT), önümüzdeki dönemde yerli tablet PC ve yerli mobil işletim sistemi alanında “TTdroid” adlı ürünüyye global devlerle rekabete girmeye hazırlanıyor. Sabit hat tarfında gelirlerin düşmesinin ardından internet alanındaki yatırımlara, önce hızlı internet adına fiberoptik ağlara yüklenen Türk Telekom şimdi de kendi markasıyla çıkarmayı planladığı ürünlerle pazarda etkili olmayı planlıyor. Bu projelerin tümü Türkiye’de önümüzdeki dönemde ihaleye çıkacak olan Fatih projesine hazırlığa işaret ediyor.
Öğrencilerin internet destekli eğitim platformuna taşınması için yapılması planlanan ve 16 milyon adetlik bir pazara işaret eden Fatih projesine geliştirdiği yerli tablet PC ve işletim sistemiyle girmeyi planlayan Türk Telekom, tüm okullara ve buralardaki tüm sınıflara fiberoptik ağ sistemin kurulumu adına da çalışma yürütüyor. Bu projeye başta Başbakan Tayyip Erdoğan olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı ile Bakan Binali Yıldırım ve Bakan Nihat Ergün ciddi destek veriyor.

Türkiye’de üretilecek
Tablet PC’de ilk prototipi hazırladıklarını belirten Türk Telekom’un CEO’su Gökhan Bozkurt “İlk pilot tablet PC’yi 2012 yılının ilk çeyreğinde üretmeyi planlıyoruz. Bu çalışmada ana hedefimiz Fatih projesi. Bu projeye talibiz” diye konuştu.
World Finance dergisinin Londra’da verdiği ödüllerin ardından konuşan Bozkurt, şirketin online eğitim alanındaki ürünü Vitamin’in ardından eğitimde büyüme adına Fatih projesine hazırlık yaptığını ifade etti. “Hedefimiz bu tableti Türkiye’de ürettirmek” diyen Bozkurt, “Tamamen bizim geliştirdiğimiz android bir tablet olacak. İlk pilotu 2012 ilk çeyrekte üreteceğiz. Bu hem normal bir ticari tablet olacak hem de çocukların kullanımına uygun olacak. Üretim için Türkiye’de Vestel, Arçelik, Foxconn ile işbirliği yapabiliriz” şeklinde konuştu.

http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/H...onomi&b=Tablet PC yerli, isletim sistemi yerli, ilk hedef Fatih

MesajGönderilme zamanı: 14 Kas 2011 11:19 
Kullanıcı avatarı

Kesinlikle yanından bile geçilmeyecek kagıt !! Son 10 senede yatırımcısına ne vermiş. İyice inceleyin. Gaza gelmeyin.

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir