Yarın Hangi Hisse Artabilir (Günlük Bakış Açısı) : GÜNLÜK BORSA YORUMLARI - Page 21

Zaman: 24 May 2012 01:48

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 17, 18, 19, 20, 21

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Re: Yarın Hangi Hisse Artabilir (Günlük Bakış Açısı)
MesajGönderilme zamanı: 02 Kas 2011 16:18 
Kullanıcı avatarı

Mepet yine tabandan dondu alim icin uygun. Ytd...

MesajGönderilme zamanı: 02 Kas 2011 21:47 
Kullanıcı avatarı

Yarin goody, aefes artida kapatacak dusuncesindeyim. Mepet de bir duzeltme yapabilir sabah ama tekrar asagi yon verebilir kendine.

Hoca degilim. Vebal almam bu kagitlari almayin. Oynayipta kazanirsaniz bana diger kendini hoca zannedenlere yaptiginiz gibi yalakalik yapmayin.Sadece guvendigim ve benim oynayacagim kagitlar. Ytd..

MesajGönderilme zamanı: 02 Kas 2011 21:53 
Kullanıcı avatarı

bossa hatek.ccı ve rsı bu senetleri destekliyor bence.ytd elbette. ama nasipse bossadan maliyet düşümü yapacam.sanırım karel'e elveda diyecem üzülerek. oysaki patron desteği 3.20de gelmişti.neyse hayırlıs bakalım.ytd.

MesajGönderilme zamanı: 03 Kas 2011 03:48 
Kullanıcı avatarı

bu hafta sonu bayram.. dışarda da hava daha durulmadı.. en güzeli beklemek seyretmek.. yanlış kararlar zarar getirir.. YTD..

bayramınız mübarek olsun bu arada.. belki yazamam bir daha..

saygılar..

MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2012 03:12 
Kullanıcı avatarı

NTTUR DİYORUM...bu kotu piyasada bazı hisselerın artış yapabılecegı dusuncesı ve bu hısselrınde endex te olmayan hısseler olması dusuncesi ve bu hısslerın de duseltme bıtış sınyallerı vermesı nedeni ile NTTUR diyorum ve dalga analızının çok olumlu olması nedenı ile paylaşıyorrum.
ŞUNU SOYLIYIM Kİ DALGA ANALIZINDE 3 EKSIK 5 FAZLA MATEMATIKSEL ORANLAR VARDIR VE UFAK SAPMALARLA OLUSURLAR.
2009 dıbı ve 5 dalgalık kurallar uygun yukselış net gorunuyor,sonrasında ilk iniş A inişi (yeşil renkli)ve 1.32-0.91=41 puanlık dalga sonrasında B tepkı çıkışı ve tepesı 1.26 dır,sonrasında ise C ınişi ve olması gereken 5 dalgalık yapı ve alternatıf fıatlamaları var.
--1.62A= C ORANINA GORE 41*1.6=66 DIR ,YANI UZATAN BIR C DALGASI VE 66 PUAN OLMALIDIR.B TEPESINDEN ÇIKARINCA YANİ 1.26-66=60 ÇIKIYOR VE CUMA GUNU BU HESABIM UZERE BI MIKTAR DAHA ALDIM 60 TA İŞLEM GORMEYEBILIR DUSUNCESI İLE 61 DEN ALDIM VE ORTALAMAM DA 62.5 OLDU.
Aynı zamanda C inişinin 5 dalgalık ınışının son dalgasının da net gorulmesı sebebi ile beklentım ve moralım daha da duzelmeye başladı,son iniş 5 dalga dıyagonal olusuyor ve hesabıma gore yıne 59 veya 60 gorulebılır hesabı var ve 60 goruldu ....5 dalgalık ınış net goruluyor.
sonuç olarak şunu dıyebılırım ki muhtemel bır 3. dalga başlayacaktır ve uzun bır sureç olacaktır ve bu fıatlar muhtemelen en dıp fıatı gıbı gorunuyor.uzun vadeli dusununce fıat hedefi eger dusundugum gıbı olursa 2.20 dir diger hedef ise 1.60 tır.(uzun vade dıyorum 6ay-9 ay)
    Resim
[/quote]

MesajGönderilme zamanı: 14 Mar 2012 01:53 
Kullanıcı avatarı

cemaÅŸ yorumunuz nedir

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver Sayfaya git Önceki  1 ... 17, 18, 19, 20, 21

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir