Yurtdisindan IMKB'den Hisse Alabilir miyiz? : GÜNCEL BORSA YORUMLARI

Zaman: 24 May 2012 02:01

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver

Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Yurtdisindan IMKB'den Hisse Alabilir miyiz?
MesajGönderilme zamanı: 13 AÄŸu 2011 16:24 
Kullanıcı avatarı

Ben yurtdisinda yasiyorum, ayni zamanda TC vatandasiyimda. Kayit olabilecegim ve hisse alabilecegim araci kurum biliyor musunuz?

Mesaj BaÅŸlığı: Re: Yurtdisindan IMKB'den Hisse Alabilir miyiz?
MesajGönderilme zamanı: 14 AÄŸu 2011 12:51 
Kullanıcı avatarı
Konum: Bilgiyi uygularsanız büyürsünüz, Paylaşırsanız efsane olursunuz.

tiger61 yazdı:
Ben yurtdisinda yasiyorum, ayni zamanda TC vatandasiyimda. Kayit olabilecegim ve hisse alabilecegim araci kurum biliyor musunuz?

Türkiye'ye gelince, nasılsa bir evin yada akrabanın evi vardır. Bence, buranın ikametiyle İş Bankası'ndan hesap ve yatırım hesabı açtır, i-anahtarlık diyorlar giriş için şifre üreten anahtarlıktan iste. EFT-havale yapma sınırlamasını kaldır (ki paranı istediğin zaman istediğin hesabına eft-havale yapabilesin; yoksa bunun için İş Bankası şubesine gitmen gerekecek, yurt dışında bu mümkün olmayacak senin için).

Böylece yurtdışından İş Bankası internet bankacılığına girip hisse alım satımı yapabilirsin.

Ben yatırım işlemlerimde İş Bankası'nı kullanıyorum, memnunum.

MesajGönderilme zamanı: 15 AÄŸu 2011 07:24 
Kullanıcı avatarı

9düşün1oyna yazdı:
tiger61 yazdı:

Türkiye'ye gelince, nasılsa bir evin yada akrabanın evi vardır. Bence, buranın ikametiyle İş Bankası'ndan hesap ve yatırım hesabı açtır, i-anahtarlık diyorlar giriş için şifre üreten anahtarlıktan iste. EFT-havale yapma sınırlamasını kaldır (ki paranı istediğin zaman istediğin hesabına eft-havale yapabilesin; yoksa bunun için İş Bankası şubesine gitmen gerekecek, yurt dışında bu mümkün olmayacak senin için).

Böylece yurtdışından İş Bankası internet bankacılığına girip hisse alım satımı yapabilirsin.

Ben yatırım işlemlerimde İş Bankası'nı kullanıyorum, memnunum.

Is Bankasi'ndan veya baska bir aracidan hesap acmak icin illa bir subelerine mi gitmem gerekiyor? Telefonla veya online olarak acmam mumkun mu?

MesajGönderilme zamanı: 16 AÄŸu 2011 23:08 
Kullanıcı avatarı

Hesap açmayı birşekilde halledersinde borsadan kağıt almak için bir çuval form imzalaman lazım işte onu şubede olmadan yapamazsın.

MesajGönderilme zamanı: 21 AÄŸu 2011 19:40 
Kullanıcı avatarı

eyas yazdı:
Hesap açmayı birşekilde halledersinde borsadan kağıt almak için bir çuval form imzalaman lazım işte onu şubede olmadan yapamazsın.

Anladim, cok tesekkur ederim. Turkiye'de her ne yaparsan o bir cuval forum var zaten. O kadar imzalara ragmen en cok sahtekarlik, dolandiricilik vs de Turkiye'de olur.

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir