Zaman: 16 Eki 2019 17:15






Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver
 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Zarar-Kes mi, Maliyeti düşürmek mi? Hangisi mantıklı?
Yeni mesajGönderilme zamanı: 12 Kas 2010 11:10 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 27 Eyl 2010 22:42
Mesajlar: 1262
Konum: Acelenin meyvesi hatadır..hem hayatta hem borsada:):)
Meslek: Hemşire

Düşen bir hissede stop losmu yapmak lazım biraz daha alarak maliyet düşürmek mi ? hangisi mantıklı,

örneğin bende afyon var 201 den alıma basladım , düştü aldım maliyetimi 195 e düşürdüm ama bugun 174 ü gördü şimdi ne yapmak lazım ?


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: Stop loss mu -Maliyeti düşürmek mi? Hangisi mantıklı?
Yeni mesajGönderilme zamanı: 12 Kas 2010 11:17 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 06 Mar 2010 22:26
Mesajlar: 69

degerli dostum bence maaliyetini düşür.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: Stop loss mu -Maliyeti düşürmek mi? Hangisi mantıklı?
Yeni mesajGönderilme zamanı: 12 Kas 2010 11:24 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 07 Eki 2010 22:58
Mesajlar: 227
Meslek: Belirtmedi

stop-loss tabiki. düşüş trendindeki kağıda ek alıne oldu ki sadece zararı büyütür. ancak kağıdın yönünün tekrar yukarı döndüğüüne emin olunduğunda ek alım düşünülmeli. (vakti zamanında bu hataları yapmış biri olarak söylüyorum:))


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: Stop loss mu -Maliyeti düşürmek mi? Hangisi mantıklı?
Yeni mesajGönderilme zamanı: 12 Kas 2010 11:30 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 17 Eyl 2010 09:35
Mesajlar: 69
Meslek: Belirtmedi

Bana sorarsan sadece bekle, Benimde kent te yaklaşık lot başına 60 TL zararım var. zararı çıkarana kadar beklemeyi düşünüyorum.


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: Zarar-Kes mi, Maliyeti düşürmek mi? Hangisi mantıklı?
Yeni mesajGönderilme zamanı: 12 Kas 2010 11:48 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 27 Eyl 2010 22:42
Mesajlar: 1262
Konum: Acelenin meyvesi hatadır..hem hayatta hem borsada:):)
Meslek: Hemşire

Bekleyecegim şuan paraya ihtiyacıne oldu ki satmam ama hazır düşmüşken biraz daha alsammı diyorum:) yani ya dahada batarıne oldu ki cıkarım,

Yalnız şurası varki ben bu kagıdı her aldıgımda kagıt dahada düşüyor:): Akşama kadar bekleyim 175 in altına inerse alırıne oldu ki almam.

Düşmesini beklediğim, daha dogrusu istediğim ccola ve mrsalh bir türlü düşmedi:(


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: Zarar-Kes mi, Maliyeti düşürmek mi? Hangisi mantıklı?
Yeni mesajGönderilme zamanı: 10 Ara 2010 15:53 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 12 Kas 2010 02:43
Mesajlar: 3
Meslek: Ekonometri

bence sen afiyon cimento senedini yaklaşık tavan fiyattan almışsın cunku bende takıp ve analiz edrek bunu soylürum bunun taban fiyatı yaklasık 185 ti ben oazaman aldin ve 201 sattım
bence bekle ama zararına satacam diyorsan senbilirsin
bence bekle yaz ayların da senet inşaat sektörü olduğu için belki yukselir ancak ozaman
zararının kapatırsın bidaha senet alırken arastır senedin taban ve tavan fiyatı oyle al derim sana
"big para" sitesini tavsiye ederinm sana bide "kademeli" al ve sat
kolay gelsin


Çevrimdışı
 Profil  
 Mesaj Başlığı: Re: Zarar-Kes mi, Maliyeti düşürmek mi? Hangisi mantıklı?
Yeni mesajGönderilme zamanı: 01 Şub 2011 16:22 
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 19 Eyl 2010 11:35
Mesajlar: 93
Meslek: Mütercim-Tercümanlık

Garanti internet bankacılığında stop-loss nasıl uygulanabilir arkadaşlar? Lütfen cevap önemli...


Çevrimdışı
 Profil  
 

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver


 Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir



Geçiş yap:  
Uyarı : Bu sitede herhangi bir üyenin mesajı nedeniyle haklarınızın ihlal edildiğini düşünüyorsanız borsayorumu@borsayorumu.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.